Davutoğlu'ndan MHP'ye önemli çağrı!

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Millet MHP'ye oyun dışında kalsın diye oy vermedi" dedi.

GİRİŞ 16.06.2015 13:05 GÜNCELLEME 16.06.2015 14:08
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

MHP'nin 7 Haziran akşamı kapılar kaparcasına açıklama yaparak görevi başka partilere tebliğ ettiğini söyleyen Başbakan Ahmet Davutoğlu, bu insiyatifin MHP'de olmadığını söyledi. 

MHP'YE OYUN DIŞINDA KALSIN DİYE OY VERİLMEDİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP seçmenine çağrıda bulunan Davutoğlu, "MHP daha ilk geceden bu oyunun dışındayım dedi. MHP'ye oy veren değerli seçmenlere sesleniyorum oylarınız bizin için azizdir. Düşüncelerinizi dikkatle takip ediyoruz. Sen oyunun dışında kalasın diye insanlar size oy vermedi. MHP'nin kapıları kapatan bir tutumu ile karşı karşıyayız. MHP'den gelen mesajlar başka partilerin ne yapması gerektiği üzerine yorumlar geliyor. Diğer partilerin ne yapacağı Bahçeli'nin ve MHP'nin insiyatifinde olan bir şey değil" diye konuştu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 17
  • ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu bahçeli de devleti yönetecek irade yok
    Cevapla
  • ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    başbakan insiyatifi eline alsın.herkes anayasal konumuna çekilsin.yolsuzluklar soruşturulsun.pkk ile pazarlık bitsin.mhp bunları istiyor.bunlar şart sürme değil.hukiki zorunluluk.mhp ile koalisyon çok kolay
    Cevapla
  • zafer 9 yıl önce Şikayet Et
    MHP verdiğimiz oyla yapması gerekeni yapacaktır oylarimizi MHP nin dışında her hangi bir patirinin inisiyatifine bırakacak olsaydık MHP ye değil başka partiye oy verirdik...
    Cevapla
  • Harun 9 yıl önce Şikayet Et
    Ne uğraşıyorsun Sayın Başbakanım? Fiyatlar biraz yükselince hemen kendi partilerini bırakacaklardır.
    Cevapla
  • 58sivaslı58 9 yıl önce Şikayet Et
    Evet ben Mhp ye git kuru kuru muhalefet yap diye oy vermedim. Şuan Ak parti ile hükümeti kurmak senin en onemli gorevindir. yoksa olacak ilk secimde meclis dışı kalman kuvvetle muhtemel bi durumdur. duyrulur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
FED'in faiz kararı sonrası piyasaların tepkisi: Altını nasıl etkiler?
Almanya'dan çarpıcı israil kararı! Resmen durduruldu