AKP ve CHP, DTP ile bayramlaşmayacak
Her bayram gelenekselleşen siyasi partiler arası bayramlaşmalara ilişkin, siyasi partilerin bayramlaşma programları netleşti. AK Parti ve CHP'nın bayramlaşma programında yine DTP yeralmadı.

Ramazan Bayramı'nda olduğu gibi ana muhalefet partisi CHP'nin bayramlaşma programında yine DTP’nin yeralmaması dikkat çekti.
Ramazan Bayramı’nda DTP’ye randevu veren AKP ise bu kez bayramlaşma programına DTP’yi dahil etmedi. Diğer partilerin de bayramlaşma programında DTP bulunmuyor. DTP bu bayram parti genel merkezinde de bayramlaşma programı yapmayacak. Bu kez bayramlaşma tabelinin DTP'den gelmediği öğrenildi.
BAYRAMLAŞMA PROGRAMI
AKP’de örgütle ve siyasi partilerle bayramlaşma bayramın ikinci günü yapılacak. Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek, Ankara milletvekilleri Faruk Koca ve Zeynep Dağı’dan oluşan heyet, saat 9.30’da MHP, 9.50’de DSP, 10.10’da CHP, 10.30’da BBP, 10.50’de ANAP, 11.10’da SHP, 11.30’da SP ve 11.50’de Hürparti heyetlerini kabul edecek.
Parti örgütüyle bayramlaşma ise aynı gün saat 13.30’da parti genel merkezinde gerçekleştirilecek.
CHP’de örgütle bayramlaşma 21 Aralık Cuma saat 13.00’te Genel Merkez’de yapılacak. Bayramın ikinci günü siyasi parti heyetleri CHP’yi, CHP heyeti de siyasi partileri ziyaret edecek.
Bayramın ikinci günü Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Selvi, MYK Üyesi Sinan Yerlikaya ve Ankara Milletvekili Nesrin Baytok, saat 9.15’te ilk olarak HÜRPARTİ heyetini kabul edecek, ardından 9.45’te DSP, 10.10’da AKP, 10.50’de SP, 11.10’da BBP, 11.30’da SHP, 11.45’te MHP, 12.10’da İP, 12.50’de ANAVATAN heyetleri kabul edilecek.
Grup Başkan Vekili Kemal Kılıçdaroğlu, MYK Üyesi Zekeriya Akıncı ve Adıyaman Milletvekili Şevket Köse’den oluşacak heyet ise, saat 9.15’te HÜRPARTİ, 9.45’te DSP, 10.10’da AKP, 10.50’de SP, 11.10’da BBP, 11.30’da SHP, 11.45’te MHP, 12.10’da İP ve 12.50’de ANAVATAN’ı ziyaret edecek.
-
Miray BAYRAK 17 yıl önce Şikayet EtHoşgörü ADAMA gösterilir!. Yaratıkların hoşgörü bekleme hakkı yoktur! Beğenmiyorsanız siz de dağa buyurabilirsiniz zaten biz alıştık dağda gezmeye!Beğen
-
Islam Kaya 17 yıl önce Şikayet EtNiye?. Bayramlasmaninda siyaseti mi olur, bayramlar degil mi ki farkliliklari ortadan kaldiran, yoksa seküler devletin yaratilmis gelenegi dini gelenegin önünde mi geliyor.Beğen
-
murat sari 17 yıl önce Şikayet Etallah aşkına sizinde zorunuza gitmiyor mu?. Kürtlere karşı oluşan anti-sempatik hareketleri görüyorsunuz.Ama bu nereye kadar devam edecek acaba.Müslüman geçinen dindar allah yolunda insanlar marksistlere karş.Vavbee gülerim size .gerçeği kürt halkı anlayacaktır.İnsanların inanç ve idolojileri için yaşadıklarını anlatacaklardır...Beğen
-
hasan kendal 17 yıl önce Şikayet Etkürtler kardeşti hani. ben zaten chp saymıyorum,kürdü kareş sayan akape ye ne oluyor?siz yoksa kuzu postuna bürünmüş kurt musunuz.kürt kardeşiniz değil olmak da istemiyor zaten.onlar dilini konuşmak ve çocuklarını kurdî öğretmek istiyor.Beğen
-
mierza_surkho@mail.ru 17 yıl önce Şikayet EtMHP\'liler bayramlaşsın yeter :)). Birbirlerine şakalar latifeler.. gırla gidiyor. İncir almalar vermeler. Gülücükler dağıtmalar. MHP\'lilerin bayramlaşması yeter bence...Beğen