AK Parti il binasına kundaklama girişimi

AK Parti Kars İl Başkanlığı binasında akşam saatlerinde yangın çıktı. Kapısına benzin dökülerek ateşe verilmek istenen binanın kundaklanmak istendiği iddia ediliyor.

AK Parti il binasına kundaklama girişimi
AK Parti il binasına kundaklama girişimi
GİRİŞ 19.12.2007 22:41 GÜNCELLEME 19.12.2007 22:41
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bu akşam saatlerinde Halitpaşa Caddesi üzerinde bulunan AK Parti Kars İl ve Merkez İlçe Başkanlıklarının bulunduğu binanın kapısında yangın çıktı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını büyümeden söndürdü.

Binada inceleme yapan Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri bir miktar benzin ile birkaç bez parçası buldu. Partinin bayram dolayısıyla erken kapanmasının, saldırının binanın içine yapılmasını engellediği belirtilirken, olayın görgü tanıkları bina içinden bir anda dumanların yükseldiğini gördüklerini anlattılar.

Parti binasının alt katında esnaflık yapan Sinan Polatel isimli vatandaş, yangın çıktığını gördüklerini ifade ederken, olay yerinde benzin kokusu aldıklarını aktardı.

Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, İl Emniyet Müdürü İbrahim Demirci, AK Parti İl Başkanı Ramazan Karakelle ile Merkez İlçe Başkanı Ahmet Tüzen de parti binasında incelemede bulundular.

İl Başkanı Ramazan Karakelle, binanın kapısının yandığını ve nedeninin henüz belli olmadığını belirterek, 'Emniyet güçlerimiz konuyla ilgili araştırma yapıyorlar. Sonucunu sizlerle paylaşacağız.' dedi. Benzin döküldüğünün sorulması üzerine bu konunun araştırıldığını dile getiren Karakelle, 'Ben benzin kokusu alamadım; ama bilemiyorum. Arkadaşlar ilgileniyorlar. Bayram arifesi dolayısıyla parti binamızı erken kapattık, bu nedenle içerde kimse yoktu.' ifadelerini kullandı.

Basın mensupları bina içine alınmazken, polis olayla ilgili tahkikatı sürdürüyor.

YORUMLAR 3
  • durmuş emre karatoprak 17 yıl önce Şikayet Et
    . Allah\'ın izniyle durmak yok yola devam böcekler önümüzde duramaz
    Cevapla
  • kutalmış süleyman 17 yıl önce Şikayet Et
    mirzan nerdesin?. ülkücüler yapmıştır!!!!!!!!
    Cevapla
  • Metin Yazar 17 yıl önce Şikayet Et
    . İçimizdeki hainler yapmıştır. Adres belli. Allah bunlara fırsat vermesin Hitlerden beterler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Otomobilseverler için dikkat çeken haber: SEAT, Mart ayı fiyatlarıyla gündem oldu!
Tepki çeken görüntü! Mezar taşlarının üzerine iskambil oynadılar