AK Partili Mehmet Muş'tan Sakarya açıklaması: Elimizden geleni yapacağız
AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, Sakarya'da yaşanan patlamayla ilgili yaptığı açıklamada, "Bir daha bu olayların tekrarlanmaması için tedbirlerin, uygulamaların sıkı bir şekilde denetlenmesi için elimizden geleni AK Parti Grubu olarak yapacağız" dedi.
GİRİŞ 05.07.2020 15:40
GÜNCELLEME 05.07.2020 15:43
AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş Sakarya'da yaşanan patlamayla ilgili açıklama yaptı. Muş, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara şifa diledi.
"Mutlaka devletin bütün imkanları seferber edilmiştir, yaraların sarılması için" diyen Muş, devletin ilgili kurumlarının, aksaklıkları tespit edip, sorumlularla ilgili çalışma yürüteceğini söyledi. Muş, "Bir daha bu olayların tekrarlanmaması için tedbirlerin, uygulamaların sıkı bir şekilde denetlenmesi için elimizden geleni AK Parti Grubu olarak yapacağız" ifadelerini kullandı.
KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
-
serkan 4 yıl önce Şikayet Etdenetim denetim denetim...Beğen Toplam 1 beğeni
-
Abdullahoğlu 4 yıl önce Şikayet Etsabotaj ihtimalini göz önünde bulundurunBeğen
-
misafirim 4 yıl önce Şikayet Etfabrika sahibini alın içeri ayrıca bu kişi bir daha fabrikayı açamasın adam sabıkalı değişik isimlerle yine devam etmiş bu ancak bizde olurBeğen Toplam 3 beğeni