Açıköğretim Psikoloji programı için hazırlanan rapor Erdoğan'a sunuldu

Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu, açıköğretim psikoloji lisans programları hakkındaki görüş ve değerlendirmelerini içeren ön raporunu tamamlayarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sundu.

Açıköğretim Psikoloji programı için hazırlanan rapor Erdoğan'a sunuldu
Açıköğretim Psikoloji programı için hazırlanan rapor Erdoğan'a sunuldu
GİRİŞ 04.08.2020 20:27 GÜNCELLEME 04.08.2020 20:27
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu, açıköğretim psikoloji lisans programları hakkındaki görüş ve değerlendirmelerini içeren ön raporunu tamamlayarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sundu.

 

 

Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu bugün toplandı.

Toplantının ardından Kurul'un Twitter adresinden yapılan açıklamada, "Kurulumuz bugün gerçekleştirilen toplantıda bazı üniversitelerimiz bünyesinde açılmış bulunan açıköğretim psikoloji lisans programları hakkındaki görüş ve değerlendirmelerini içeren ön raporunu tamamlayarak, Sayın Cumhurbaşkanımıza arz etmiştir." ifadesine yer verildi.

 

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 27
  • burak tan 3 yıl önce Şikayet Et
    arkadaş ben aanlamadım halk sağlığından bahsediyorlar ne yapıyor bunlar korona aşısınımı buldular ya da ruh çıkarıp sağlam ruh mu koyuyorlar anlamadım neyin isyanı bu o kadar aö bölümü açıldı hiç birinden ses çıkmadı seans başına 250 tl alıyorlar son zamanlarda insanların psikolojisi iyice bozuluyor ekonomi işsizlik yüzünden bunlarda sanırım tam bizim işlerin açıldığı dönemler mi diyorlar belkide bu bölümü 2. üniversite kapsamında okumak isteyen insanlar olup daha sağlıklı bilinçli bireyler yetişebilir suç oranı ve şiddet azalabilir psikologlar ne yapıyor bu konuda valla ben 250 seans ücreti verip kapıdan dışarı çıkınca dahada beter oluyorum.
    Cevapla
  • ali kaya 3 yıl önce Şikayet Et
    pastadan pay alanlar çoğalacak diyemi korkuyorlar.iyi olan ergeç kazanacaktır,korku özgüven eksikliğinden kaynaklanır,pisikoloji okuyanlar bunu iyi bilir.
    Cevapla
  • tuncay 3 yıl önce Şikayet Et
    üniversite de sözel bölümler esit ağırlık bölümleri ve hukuk fakülteleri açıktan okunabilir bilim ve teknoloji üretmeyen bölümlerde vakit kaybına gerek yoktur
    Cevapla
  • Serpil 3 yıl önce Şikayet Et
    Psikoloji bölümü iptal edilmemeli eksikler varsa gözden geçirilmesi gerekir açılmalıdır.
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Ülkeyi mühendis teknik fakültelere yonlendirmek gerek yüzde 90 i sözel mezun oluyor avukat öğretmen işletme bunların bir karı yok iş hayatına hazırlamak kazandırmak gerek teknik öğrenci çıkması gerek o zaman ülke kalkinir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!