Özdağ’a desteği sonrası görevden alınan Şekerdağ'dan İYİ Parti’ye sert tepki

Görevden alınmasının ardından konuşan İYİ Parti Muğla İl Başkanı İncilay Gergin Şekerdağ “Sözde demokrasi, sözde hukuk, sözde milliyetçilik. Kuruluşunda vaat ettiğimiz tüm kavramlar sadece süslü cümleler kurmak için kullanılıyor; uygulamada maalesef İYİ Parti sınıfta kalmıştır” dedi.

Özdağ’a desteği sonrası görevden alınan Şekerdağ'dan İYİ Parti’ye sert tepki
Özdağ’a desteği sonrası görevden alınan Şekerdağ'dan İYİ Parti’ye sert tepki
GİRİŞ 22.01.2021 18:46 GÜNCELLEME 22.01.2021 19:19
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın disiplin kuruluna sevki için genel merkez tarafından hazırlanan dilekçeye imza atmadığı gerekçesiyle yönetimi düşürülerek görevden alınan İYİ Parti Muğla İl Başkanı İncilay Gergin Şekerdağ, parti yönetimini eleştirdi. 

İYİ Parti'den ihracına ilişkin karar mahkemece iptal edilen İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, kendisine destek veren Muğla İYİ Parti İl Başkanı İncilay Şekerdağ’a teşekkür ziyaretinde bulunacağını açıklamasının ardından, İYİ Parti Muğla İl Başkanı İncilay Gergin Şekerdağ görevden alınmıştı. Şekerdağ, görevden alınmadan önce de “Ümit Özdağ’ın ziyaretinin önüne geçilmesi için yönetimimiz istifalar ile düşürülmeye çalışılıyor” açıklaması yapmıştı.

İYİ PARTI’NIN VAATLERİ SÜSLÜ CÜMLELERDEN İBARET KALDI

Şekerdağ, yaşanan bu sürece dair yaptı açıklamada, İYİ Parti’yi eleştirdi. Partinin vaat ettiği her şeyden uzaklaştığını söyleyen Şekerdağ, “Sözde demokrasi, sözde hukuk, sözde milliyetçilik. Kuruluşunda vaat ettiğimiz tüm kavramlar sadece süslü cümleler kurmak için kullanılıyor; uygulamada maalesef İYİ Parti sınıfta kalmıştır” ifadelerini kullandı.

Şekerdağ, sözlerinin devamında ise şunları söyledi: “Sayın Akşener her fırsatta Türkiye’yi Bayram Sofrasına Oturtma hayalinin olduğunu söylemiştir. Bizler, o sofrayı kuracağımız evimizi inşa ettik, yemeğimizi pişirdik, o sofrada oturan herkesin eşit haklara sahip olması için mücadele ettik fakat demokrasi, hukuk ve adaleti kendine olanlar sofra düzenini yok etti. Ellerimizle kurduğumuz sofraya kimler oturacak zamanla hep beraber göreceğiz. Henüz partide bayram sofrası kurulamadı, Türkiye'de nasıl kurulacak merak ediyorum.”

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 28
  • atilla 3 yıl önce Şikayet Et
    görevden alınmasaydın sınıfta kalmayacadı demi
    Cevapla
  • Ali Günaydın 3 yıl önce Şikayet Et
    Aaaa!.... Günaydııııınnn...!
    Cevapla
  • vahitt 3 yıl önce Şikayet Et
    Onca zaman hiç mi fark etmediniz.. tabi hedef ortak olunca gözlere fer iniyor...
    Cevapla
  • Okur 3 yıl önce Şikayet Et
    Sözde kutuplaşmaya karşı olan İyi parti .Ne tuhaftır ki, kendi içinde kutuplaşıyor .
    Cevapla
  • hüsnü........... 3 yıl önce Şikayet Et
    pensilvanya papazının kızının partisi böyle çalışır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!