Erdoğan: Tuzakları boza boza yürüyoruz

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, parti genel merkezinden AK Parti Ağrı, Ardahan, Bolu, Diyarbakır, Hatay 7. olağan il kongrelerine canlı bağlantıyla katılıyor.

GİRİŞ 24.02.2021 14:11 GÜNCELLEME 24.02.2021 15:47
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

18 Ekim'de Şırnak il kongremizle başladığımız maratonlarımızı bugün sona erdiriyoruz. İstanbul İl Kongremizle birlikte 6 il kongresiyle bu süreci alnımızın akıyla tamamlamış olacağız. Salgın dolayısıyla büyük bölümünü canlı bağlantıyla yaptığımız il kongrelerinde coşku ve heyecan hiç eksik olmadı. Yalanın, iftiranın, hasedin kongrelerimizdeki şu muhabbet iklimini gölgelemesine izin vermedik. Davamıza yakışır şekilde demokrasi şölenine dönüştüren tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum.

"KİBİRLERİNE YENİK DÜŞENLER ÇIKTI"

Uzun ince bir yoldayız. 20 yıldır büyük bir aşkla millete hizmet yolunda yürüyoruz. AK Parti'yi kurduğumuzda makamlara değil, hizmete talip olmuştuk. Şahsi ikbalimizi değil, milletin menfaatlerini yücelteceğimizin sözünü vermiştik. Vefayı ihmal etmeden, samimiyeti elden bırakmadan, kimseyi dışarıda bırakmadan, gönüller yapa yapa davamızı bugünlere kadar getirdik. Yükü çekemeyenler, gücü tükenenler oldu. Egolarına, hırslarına, kibirlerine yenik düşenler çıktı. Bunlara eyvallah etmedik.

"TUZAKLARI BOZA BOZA HEDEFLERİMİZE YÜRÜYORUZ"

Yaşadığımız onca saldırıya, ihanete, kumpasa rağmen milletin emanetini yere düşürmedik. Davamıza sahip çıkıyoruz. engelleri aşa aşa, tuzakları boza boza hedeflerimize doğru yürüyoruz.

Bugün geriye doğru baktığımızda şu gerçeği net bir şekilde görüyoruz. 2021'in Türkiyesi ile 2002'nin Türkiyesi arasında dağlar kadar fark var. Eski Türkiye yasakların, yoksullukların ülkesiydi; kavga, kaos, huzursuzluk vardı. Gecelik faizlerin yüzde 7500'leri bulduğu ekonomik buhran vardı. Bugünün Türkiye'si, özgürlüklerin, özgüvenin, kalkınmanın, büyümenin, barışın, kalkınmanın ülkesidir. Eski Türkiye manzarasına biz son verdik. Vesayet prangalarını ortadan kaldırarak milli iradeyi yeniden hakim kıldık.

YORUMLAR 4
  • Yerli ve Milli 3 yıl önce Şikayet Et
    İmam hatib ilahiyat diyanet gibi yapıların şia vehabi mezhebsizlik gibi vs zararlı akımların tesirinde boğulurken tarikat ve cemaatler iktidarın arka bahçesi oy deposu olduğu halde amerikan malı cıa fetö nato gladyosu bahanesiyle yapılan aleyhte propaganda ile ehli sünnetin öğreticisi ve koruyucusu tarikat ve cemaat düşmanlığıyla asıl gençlikle kimse ilgilenmezken cami cemaatinin çoğunu bunlar oluşturmuşken asıl devlete gerçek sadık olan verimli olan bu saha dışlanmış hatta neredeyse düşman ilan edilmiştir.
    Cevapla
  • 1453 3 yıl önce Şikayet Et
    bakar mısınız ne kadar safra atıldı İNŞAALLAH içeride başka truva atı yoktur !..
    Cevapla
  • metin 3 yıl önce Şikayet Et
    hangi tuzak aile yapısını bozdunuz ailenizin hanımları aile düşmanı kadem denen derneğin idarecileri milletvekiliniz bizden önce kadının adı yoktu kadınların yüzde yetmişini biz işeyerleştirdik diyerek övünüyor bundan ala tuzakmı olur aile bitince nesil biter nesil bitince isterseniz uzayda koloni kurun bir para etmez
    Cevapla
  • Vatan sever 3 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurbaşkanım Allah razı olsun sizden. Ülkeme, Vatanıma sahip çıktığın için Türk milletinin çıkarlarına sahip çıktığın için Bu millete bıraktığınız eserler için millet olarak her zaman arkandayız. Bu millete daha yapacağınız çok hizmet var Allah sizi başımızdan eksik etmesin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor