Bakan Soylu'dan DBP'li vekile tepki: Bedeli ağır olur!

Bakan Soylu: (İstanbul'da polise yumruk atan DBP'li Salihe Aydeniz'le ilgili) '"Polisimize karşı girişilen bu davranışın bedeli ağır olur."

Bakan Soylu'dan DBP'li vekile tepki: Bedeli ağır olur!
Bakan Soylu'dan DBP'li vekile tepki: Bedeli ağır olur!
GİRİŞ 14.06.2022 13:22 GÜNCELLEME 14.06.2022 13:43
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Bakan Soylu, İstanbul'da polise yumruk atan DBP'li Salihe Aydeniz'le ilgili de konuştu. Soylu, "Polisimize karşı girişilen bu davranışın bedeli ağır olur." ifadelerini kullandı.

"AÇIK SÖYLÜYORUM"

Soylu, "Bunu da açık söylüyorum. Duran Kalkan'ın talimatıyla harekete geçen milletvekilleri çiğliklerini, yozluklarını, aşağılıklarını bu millete yansıtmayı, biz temizlemeden terörle mücadele sona ermeyecektir. Bunlar milletvekili değil, bunlar yüz karasıdır. Ve ifade etmek istiyorum. Duran Kalkan talimat verdi. Tam bir aydır HDP denilen PKK'nın siyasi uzantısı acaba biz Gemlik'te sözde tecride karşı nasıl Apo'ya yönelik bir destek yürüyüşü yapabileceğiz anlayışında. Arkadaşlara talimat verdim. Terörist cenazesinde hangi muameleyi bu milletvekillerine yapıp onları terörist cenazesine sokmuyorsanız bir çocuk katilinin terörist başının ve bir caninin Gemlik'te sözde bütün Türkiye'den getirip yürüyüşüne de aynı şekilde müsaade etmeyeceksiniz." dedi.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 11
  • yazıcı 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara vekil demek çok zor pkk nın emir erleri ne yazıkki hazineden beslenenbu teröristler meclisteler chp nin eseri bugün chhdpkk olarak karşımızdalar YÜCE MİLLETİM BU ALÇAKLARA GEREKEN DERSİ VERİR İNŞAALLAH.
    Cevapla
  • tsk 2 yıl önce Şikayet Et
    Almanya'da bir polis memuruna vurursanız ne alırsınız? Üç yıla kadar hapis cezası veya para cezasının çeşitli olması nedeniyle, Ceza Kanununun 113. Maddesi, Ceza Kanununun 12(2) Bölümüne göre bir kabahattir. Özellikle ciddi durumlarda, kolluk kuvvetlerine direnmek veya fiziksel olarak saldırmak, altı aydan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Laf değil icraat zamanı, resmen mecliste terörist besliyoruz. Gereken derhal yapılmalıdır.
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 2 yıl önce Şikayet Et
    bu hain Vatansızlar ABD nin gazına gelmiş sözde devlet ile Büyük İsrailin basamagını kurmaya çalışıyorlar ama Nafile bu Vatanın tek karış topragını bunlara mezar edecek gücümüz ve imkanımız var inşaAllah
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir terörüz benim polisime bu tür hakareti yapıyorsa tokat atıyorsa ben bunu kabul etmiyorum bunun cezası neyse ağır olmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek açıkladı: 3 kalemde vergi artışı düşünmüyoruz
Bakan Şimşek'ten eleştirilere yanıt: Ciddi bir karalama var