MHP lideri Bahçeli: Çember her gün daralıyor

MHP lideri Bahçeli, partisinin Konya'daki mitinginde konuştu. Bahçeli, 2023 seçimleriyle ilgili, "İradeniz, aydınlık bir geleceğin rotasını belirleyecektir. Vakit anbean yaklaşmakta, çember her gün daralmaktadır" dedi.

GİRİŞ 16.10.2022 16:47 GÜNCELLEME 16.10.2022 17:52
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Konya'da "2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net" mitinginde konuştu. Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

BARTIN'DAKİ MADEN FACİASI

Bir daha faciaların yaşanmaması için önlem alınacak. Acılı ailelerin ve büyük Türk milletinin başı sağ olsun.

"2023" MESAJI: ÇEMBER DARALIYOR

Türk milletinin birliği, dirliği ve Türkiye'nin küresel güç mertebesine ulaşması amacıyla geceyi gündüze katan Cumhur İttifakı oldukça, yenilmemiz ve yıkılmamızı bekleyen her zaman hüsranla tanışacaktır. Bundan kaçış yoktur. 

Artık bütün yollar 2023 seçimlerine açılmaktadır. İradeniz, aydınlık bir geleceğin rotasını belirleyecektir. Vakit anbean yaklaşmakta, çember her gün daralmaktadır. Bizim adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır.

"ATATÜRK YAŞASAYDI KULAKLARINDAN TUTUP KAPININ ÖNÜNE KOYARDI"

Haçlıların bugünkü ortakları Kılıçdaroğlu ve diğer zillet ortaklarıyla aynı yolun yolcusudur. Ecdadımızın emanetlerini yağma peşinde koşan zihniyet, Kılıçdaroğlu'nu kafese sokmuş, ele geçirmiş, boyunduruk altına almış. Atatürk'ün kurduğu parti rehin edilmiştir. CHP, kuruluş tarihi olan 9 Eylül 1923 çizgisinden bütünüyle kopmuştur. HDP'ye bakanlık vaadinde bulunan bugünkü CHP'dir, terörle mücadeleye karşı çıkan bugünkü CHP'dir, FETÖ'ye el uzatan bugünkü CHP'dir. Türkiye düşmanlarıyla düşüp kalkan bugünkü CHP'dir.

Aziz Atatürk yaşamış olsaydı bugünkü CHP yönetiminin gözünün yaşına bakmaz, kulaklarından tuttuğu gibi kapının önüne koyar, alayını birden kovardı. 

"KILIÇDAROĞLU TRUVA ATIDIR"

Kılıçdaroğlu ABD'ye gitti. New York'ta sokağa düştü. Gizemli toplantılar yaptı. Pensilvanya istikametini takip ederek 8 saatlik bir süre ortadan kayboldu. Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyareti şaibelidir. A'dan Z'ye şüphelidir. Hangi sözleri aldı, hangi sözleri verdi? Cumhurbaşkanı adaylığı için kimlerle temas içinde olduğu, izin ve icazet maksadıyla hangi kapıları aşındırdığı az çok malumunuzdur. Kılıçdaroğlu, zalimlerin içimize sızdırdığı truva atıdır. Kılıçdaroğlu ve zilletin diğer partileri emperyalizmin maşasıdır. 

Parlamenter sisteme geri dönüş isteyenlerin senaryosu başkadır. Zillet ittifakının inandırıcılığı yoktur. İtibar ve iradesi suyunu çoktan çekmiştir.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 65
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir patates soğana ve dolara satmayın vatanımızı!!! Reis den başka karşısına çıkacak olan milli birisi yok! Onun için, cumhur ittifakı!!
    Cevapla
  • Hayalet 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bahçeli 6 masa ABD AB verdiği ve verenleri 6 li masa yapacak çok büyük bir tedbir alınması sivil guvilek geçici de olsa en az yüzde 30artilmali yağın batlamalar bakar seçime kadar bir özel sektör güvelik kurulmalı Fransa'da yaygın özel devlet Halk güvencesini sağlamak siytalar fırıl fırıl dönüyor hükümeti yıkmak devleti de yıkar satarlar
    Cevapla
  • Emekli________ 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP - HDP - İP ve SP ye OY VERMEK ABD_AB_FETÖ ve PKK ya OY VERMEKTİR VATANA MİLLETE İHANETTİR Vatana Millete İhanet Etmektense ÖLMEYİ TERCİH EDERİM... İP denen parti Milliyetçi DEĞİL. CHP denen parti ATATÜRKÇÜ DEĞİL. HDP denen parti KÜRT DEĞİL. Peki Kim bunlar bu değirmenin Suyu Nereden Geliyor Tabi ki ABD ve AB den geliyor yani DÜŞMANLARIMIZDAN ALLAH DEVLETİMİZİ MİLLETİMİZİ DÜŞMANLARIMIZDAN ve YARDAKÇILARINDAN KORUSUN İNŞALLAH... Aminnnn.
    Cevapla
  • Hüdaverdi 1 yıl önce Şikayet Et
    Selamünaleyküm Allah sizin gibilerin işlerini yardım etsin Şu hastane randevu işlerini çözüme kavuştursanız.
    Cevapla
  • Ahmet Dilek 1 yıl önce Şikayet Et
    Devlet ne diyorsa elbette Evet....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
3. Dünya Savaşı için tarih verdiler! 50 yıl içinde çok şey değişecek...
Seçil Erzan, Fatih Terim'den aldığı parayı başkalarına 'faiz' olarak ödemiş