Meclis odasından TSK'ya iftirayı destekledi!

HDP'li Dersim Dağ, PKK'ya yakın Medya Haber televizyonuna Meclis'teki odasından katıldı. Dağ, TTB Başkanı Ficancı'nın "TSK kimyasal silah kullanıyor" iftirasını destekledi.

Meclis odasından TSK'ya iftirayı destekledi!
Meclis odasından TSK'ya iftirayı destekledi!
GİRİŞ 03.11.2022 13:55 GÜNCELLEME 03.11.2022 13:55

TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın TSK'nın kimyasal silah kullandığı yönündeki iftirasına HDP destek çıktı. 

HDP Diyarbakır Milletvekili Dersim Dağ, 6 Kasım'da "Kimyasal silahlara karşı insanlık yürüyüşü" yapılacağını söyledi. 

PKK'ya yakın Medya Haber televizyonuna konuşan Dağ, Fincancı'nın iftirasını sürdürdü. Dağ'ın yayına Meclis'teki odasından bağlanarak PKK propagandasına destek vermesi de tepki çekti. 

Geçtiğimiz günlerde HDP Ağrı Milletvekili Dilan Dirayet Taşdemir de Meclis'teki odasından aynı televizyon kanalına bağlanarak terör operasyonları için ayrılan bütçenin savaş için kullanılacağını iddia etmiş, PKK'lılardan Kürt sivillermiş gibi bahsetmişti.

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan sinyali vermişti! AK Parti'den kılıç çeken teğmenlere ilişkin yeni açıklama
Esnek çalışma geliyor: Sosyal güvenlik sistemi masada! Kıdem tazminatı tartışması sürecek