Hamza Dağ'dan Akşener'in sözleri sonrası muhalefete eleştiri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ, Akşener'in açıklaması üzerinden muhalefeti eleştirdi. Dağ, "Milletimizle birlikte yaralarımızı sarıyoruz. Onlar ise siyaseten ön plana çıkma ve 'Ortağına' çelme takma derdinde" dedi.

Hamza Dağ'dan Akşener'in sözleri sonrası muhalefete eleştiri
Hamza Dağ'dan Akşener'in sözleri sonrası muhalefete eleştiri
GİRİŞ 24.02.2023 16:00 GÜNCELLEME 24.02.2023 16:00
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ittifak ortağı CHP'ye sert sözlerle yüklendi. 

Fox TV'de soruları yanıtlayan Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla Saraçhane'de mitinge katılması üzerine CHP'den gelen eleştirilere tepki gösterdi. 

Akşener, "Almanya'ya gitmesinde Sayın Kılıçdaroğlu'nun bir problem yok. Yanında bulunan muhteremler, beni ararlardı... Hani Hande Fırat'la Sayın Erdoğan 15 Temmuz'da ettiydi ya. Sayın Kılıçdaroğlu beni arardı, ben onu halka gösterirdim. Bunu akıl eden kurmay zekadır. Sonuç, beceremediniz. Terbiyesiz, fırsatçı ben oldum" ifadelerini kullandı. 

Meral Akşener'den Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi: Beceremediniz!Meral Akşener'den Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi: Beceremediniz!

"MUHALEFETİN GÖZÜNÜ SİYASET HIRSI BÜRÜDÜ"

Türkiye'nin, Kahramanmaraş depremlerinin yaralarını sarmaya çalışırken Millet İttifakı'nda siyasi tartışmaların bu şekilde gündeme gelmesi tepkiyle karşılandı. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Bu ülkenin insanı, gözünü siyaset hırsı bürüyen menfaat odaklı muhalefeti hak etmiyor" dedi. 

Türkiye'nin yaraları sarmaya çalıştığını hatırlatan Dağ, "Onlar ise siyaseten ön plana çıkma ve 'Ortağına' çelme takma derdinde" görüşünü dile getirdi. 

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Metin Güner 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülke Menfaatlerini Hiçe Sayan , Kendi şahsi Menffatlerini Elde etmeye çalışan Fırıldak Bunlar
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu zat Nasıl bakanlık yapmış hayret ediyom
    Cevapla
  • haydar 1 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsunki hem ne yazıklar olsun vicdan merhamet yoksunu zalimler
    Cevapla
  • Enes 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadın çok sinsi tehlikeli biri . iktidara gelmesi durumunda fetö ülkeyi ele geçirir
    Cevapla
  • Sereflikochisarli 1 yıl önce Şikayet Et
    allah bunlara firsat vermesin isleri gücleri siyaset ve hile bununda bir secim de görecegiz bunuda vatandas sandikta size ders verecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray'da ayrılık! Süper Lig'in yeni ekibine gitti
İngiliz ekonomistten Mehmet Şimşek çıkışı: 'Yapmasa krizle karşı karşıya kalacaktı'