Son Dakika: Meral Akşener'in açıklamasının ardından AK Parti'den ilk yorum!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Altılı Masa'da 5 partinin Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını istediğini, partisinin ise buna karşı çıktığını söyledi. Meral Akşener'in açıklamasının ardından AK Parti'den ilk yorum geldi.

Son Dakika: Meral Akşener'in açıklamasının ardından AK Parti'den ilk yorum!
Son Dakika: Meral Akşener'in açıklamasının ardından AK Parti'den ilk yorum!
GİRİŞ 03.03.2023 17:49 GÜNCELLEME 03.03.2023 18:41
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

Altılı Masa’nın 12. toplantısı sonrası ortak aday konusunda uzlaşıldığı ve ismin 6 Mart’ta açıklanacağı duyurulmuştu. Toplantı sonrasında CHP ve İYİ Parti cephesinde art arda toplantılar düzenlenmişti.

Son toplantı bugün İYİ Parti’de gerçekleşti ve partinin lideri Meral Akşener, kurmayları ile GİK toplantısı gerçekleştirdi. Toplantı sonrası Akşener, gazetecilerin karşısına çıktı.

“İYİ Parti dayatmaya mecbur bırakılmış, tercihe zorlanmıştır. Elbette buna boyun eğmeyecektir” diyen Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’a adaylık çağrısında bulundu.

AKŞENER'İN AÇIKLAMALARINA AK PARTİ'DEN İLK YORUM!

Meral Akşener'in Türkiye'nin gündemini sarsan sözleri için AK Parti kanadından ilk yorum da geldi. 

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “12 ayda, 12 toplantıda en yakın ortağını, kendi belediye başkanlarını ikna edememiş; milletimizi mi ikna edecek. ifadelerini kullandı.

AK PARTI GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YAZICI: BUNDAN SONRA NE YAPARLARSA YAPSINLAR ALTILI MASA DİKİŞ TUTMAZ

AK Parti Genel Merkezinde açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı, "Altılı Masa bundan sonra ne yaparlarsa yapsın dikiş tutmaz. Bir dikiş var mıydı yok" dedi.

Akşener'in "Tarih yazacağız" sözünün hatırlatılmasına üzerine de Yazıcı, "Yazacağız sözü biraz fazla. Herhalde hep birlikte tarih oldular gibi geliyor bana" yanıtını verdi.

KAYNAK: HABER7
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 63
  • Güç 1 yıl önce Şikayet Et
    Şu casus kadının masadan ayrılması iyi oldu masa daha güçlendi.
    Cevapla
  • Ha ha ha 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne oldu da şimdi böyle konuşuyorsunuz daha düne kadar öve öve bitiremiyordunuz meral hanımı.
    Cevapla
  • NoterM 1 yıl önce Şikayet Et
    Noter Meral sen kimsin hangi yetkiye dayanarak belediye başkanlarını başkaldırmaya çağırıyorsun. Git işine nezaketsiz sevimsiz itici kadın
    Cevapla
  • Час 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ın sopası yok...acelesi de yok .ne yaparlarsa yapsınlar .. bütün seytanin hilelerini yapsalar... Allah'ın dediği olur ...insallah yok olurlar ...Amin
    Cevapla
  • Kürşad Tigin 1 yıl önce Şikayet Et
    Hdp yide masaya oturturlar seçime beraber girerler! Yazıklar olsun aylardır yediniz içtiniz topladiniz Bı arpa boyu yol alamadiniz bide memleket yönetmek istiyorlar !
    Cevapla
  • Karanlık Kamil 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi Parti'ye şimdi Cumhur ittifakı yüklenmemeli. Destici nin açıklaması çok mantıklı. Çünkü iyi parti HDP ile olamazdı. Taban belli. Meral hanımda saray saray tiyatrosu oyunu rolünü bırakıp tavsiye öneri varsa ortak noktada Cumhur ittifakında daha uyumlu olur. Onada uygun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
HÜDAPAR Genel Başkanı'ndan Bahçeli yorumu!
Son Dakika: Bahçeli'nin Öcalan çağrısına DEM Parti'den yanıt geldi!