Destici: Akşener, Cumhur İttifakı'na katılırsa memnuniyet duyarız

BBP lideri Destici, altılı masadan ayrılan İYİ Parti'ye çağrı yaptı. Destici, "Cumhur İttifakı ile hareket ederse bundan memnuniyet duyarız" dedi.

GİRİŞ 03.03.2023 17:36 GÜNCELLEME 03.03.2023 17:48
Bu Habere 144 Yorum Yapılmış

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in altılı masayla ilgili açıklamalarına ilişkin "Bu açıklama şunu gösterir ki, artık İYİ Parti altılı masada değil. Ya yoluna kendisi devam edecek ya da Cumhur İttifakı ile hareket ederse bundan memnuniyet duyarız." dedi.

Adayın konuşulduğu ilk toplantıda kriz çıktı! 1 yılda kuruldu 6 saatte dağıldı!Adayın konuşulduğu ilk toplantıda kriz çıktı! 1 yılda kuruldu 6 saatte dağıldı!

İyi Parti'nin ayrılığı çığ etkisine dönüşecek! Yeni vedalar kapıdaİyi Parti'nin ayrılığı çığ etkisine dönüşecek! Yeni vedalar kapıda

Akşener'in açıklamaları dünya gündeminde: Erdoğan karşıtı muhalefet kargaşa içindeAkşener'in açıklamaları dünya gündeminde: Erdoğan karşıtı muhalefet kargaşa içinde

AKŞENER NE DEMİŞTİ?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun SOL Parti ve Türkiye İşçi Partisi ile görüştüğünü hatırlatan Destici, Kılıçdaroğlu'nun önümüzdeki günlerde HDP ile de görüşebileceğini dile getirdi.

Akşener'in, altılı masanın aday belirleme sürecine yönelik açıklamalarına değinen Destici, "Başından beri İYİ Parti ve Genel Başkan Sayın Meral Akşener, Sayın Kılıçdaroğlu'nun kazanamayacak aday olduğunu ifade etti. Kazanacak bir cumhurbaşkanı adayının gösterilmesi gerektiğini hep ifade etti." diye konuştu.

Destici, "Onun bu açıklaması şunu gösterir ki, artık İYİ Parti, altılı masada değil. Ya yoluna kendisi devam edecek ya da Cumhur İttifakı ile birlikte hareket ederse bundan memnuniyet duyarız. Daha önce de Cumhur İttifakı'nın genişlemesine çok sıcak baktığımı ifade etmiştim." değerlendirmesinde bulundu.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 144
  • Trr 1 yıl önce Şikayet Et
    Şartsız şurysuz
    Cevapla
  • Sivaslı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu daveti neden destici yaptı manidar
    Cevapla
  • esed 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne yani bu kadar hakaret ettiği ittifakla beraber nasıl hareket edecek
    Cevapla
  • Sivaslı 1 yıl önce Şikayet Et
    Cumhur ittifakına zarar verir tüm ülke bu kadından nefret ediyor
    Cevapla
  • inadına reis 1 yıl önce Şikayet Et
    Lan bırakın yolunuza bakın türkün türkten baska dostu yoook anlamadınız hâlâ
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Roblox'tan dikkat çeken Türkiye kararı!
HÜDAPAR Genel Başkanı'ndan Bahçeli yorumu!