Akşener masaya tekme attı! 5'li masa toplanıyor

Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığına karşı çıkıp 6'lı Masa'dan ayrılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in açıklamaları Millet İttifakı'nda deprem etkisi yaratırken masanın diğer liderleri harekete geçti.

GİRİŞ 04.03.2023 06:45 GÜNCELLEME 04.03.2023 12:14
Bu Habere 132 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, 6'lı Masa'nın adayı olarak CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu görmek istemediğini belirtmesi, Millet İttifakı'ndaki krizin fitilini ateşledi.

"NE NOTER MASASINDA OLMAYACAĞIZ"

Anketlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın isminin öne çıktığını belirten Akşener, "Son noktada altılı masa artık millet iradesini kararlarına yansıtma kabiliyetini kaybetmiştir. Bu masa artık potansiyel adayların tartışılabildiği ortak akıldan çıkmış, tek bir adayın tasdiki haline çalışan noter masasına dönüşmüştür. Biz imzamızın ve sözümüzün arkasındayız. Ancak ne kumar ne noter masasında olmayacağız." diyerek 6'lı Masa'dan ayrıldı.

SAADET PARTİSİ'NDE KRİTİK ZİRVE

Akşener'in hareketinin ardından gözler masadaki diğer liderlere çevrildi. 5 siyasi parti genel başkanının yarın Saadet Partisi'nde buluşacağı belirtildi.

5 LİDER TOPLANTIYA KATILACAK

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun ev sahipliğinde saat 17.00'de başlayacak toplantıya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu katılacak.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 132
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    masadaki Çeyrek porsiyonlar ittifak yapıp milletvekili çıkarma peşinde. ondan yanaşıyorlar CHP ye.
    Cevapla
  • Adnan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu toplantıda da biri masaya tekme atar, sayı dörde düşer, sonra üç, iki sonra da bay bay Kemal
    Cevapla
  • Htr 1 yıl önce Şikayet Et
    Beşibirlik gibi dizilip dağılıyorlar. Başka bir iş yaptıkları yok. Bu partılerin seçmen potansiyeli belli................
    Cevapla
  • gençtürk 1 yıl önce Şikayet Et
    5 li masa Sosyalist ittifakla sofrayı büyütme kararı almış. Saadetin seçmenine hayırlı olsun yeni sosyalist komünist ortakları.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    önceden masa diyidu şimdi sofra diyo yemek bitti kalkın artık bu kadarmıs
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: TUSAŞ'a hain saldırı! Bakan Yerlikaya'dan şehit ve yaralı açıklaması
Son dakika... İşte TUSAŞ'a sızarak saldırıyı gerçekleştiren teröristlerden ilk görüntüler