6'lı masa adayını ilan etti! İmamoğlu ve Mansur Yavaş için özel madde!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı'nı oluşturan 6 partinin Cumhurbaşkanı adayı olarak duyuruldu. Açıklanan metinde İmamoğlu ve Mansur Yavaş ayrıntısı dikkatlerden kaçmadı.

GİRİŞ 06.03.2023 22:05 GÜNCELLEME 06.03.2023 22:05
Bu Habere 146 Yorum Yapılmış

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun ev sahipliğindeki "Liderler Buluşması"na CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu katıldı.
 

6'lı masanın yeni formülüne hukuk engeli: Anayasanın açık ihlali6'lı masanın yeni formülüne hukuk engeli: Anayasanın açık ihlali




5 SAAT SÜREN TOPLANTININ ARDINDAN ADAY AÇIKLANDI

Temel Karamollaoğlu, 5 saat süren toplantının ardından Saadet Partisi Genel Merkezi önünde toplananlara hitaben yaptığı konuşmada, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu açıkladı.

İMAMOĞLU VE YAVAŞ İÇİN ÖZEL MADDE

Millet İttifakı'nın yol haritasının açıklandığı metinde ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ile ilgili bir ayrıntı yer aldı.

12 maddede, "İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanları Sayın Cumhurbaşkanının uygun gördüğü zamanda ve tanımlanmış görevlerle Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak atanacaktır." denildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 146
  • kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbimin yardımıyla bunlara fırsat verilmiyecektir inşallah şu mubarek ayların hürmetine
    Cevapla
  • yakup 1 yıl önce Şikayet Et
    adamlar görevlerini yapmakta allahım sen bu millete akıl ver
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Muhalif Halkın büyük çoğunluğu Mansur YAVAŞ yada Ekrem İmamoğlunu istiyordu Bütün Türkiye bunu biliyordu Mansur YAVAŞ muhaliflerin oyunu aldığı gibi, aynı zamanda AKP de terddüt edenlerin ve iktidar ortağı MHP nin oylarının bir kısmını da alabilirdi, Şimdi Mansur ve İmamoğlunun şahıslarına ve onlara oy vermek isteyen çoğunluğa Cumhurbaşkanlığı yardımcılıklarına getirilecekleri ilan edilerek sus payı verildi, Böylece Kemal Kılıçtaroğlunun önü açıldı Halbuki Kılıçtaroğluna asla oy vermeyecek solcular olduğu bilindiği gibi, Onun AKP ve MHP ye küsen seçmenlerdenden oy alma ihtimalide son derece düşük Yani Erdoğana en az yüzde 10 oy hediye edilmiş oldu Hayırlı olsun
    Cevapla
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    o kadar emın olmayın .bu mıllete guven olmaz.nankördur çunku
    Cevapla
  • okur 1 yıl önce Şikayet Et
    isim yok. garanti yok. güçlendirme yok. Atilla İlhan: Elde var hüzün (Akşener'in görüntüsü)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hizbullah İsrail askerlerini hedef anları paylaştı
8 askerin sızma girişimi sonları oldu! Adım adım tuzağa gittiler