AK Parti'den Danimarka'ya sert tepki: Açık bir nefret suçu!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Danimarka'da İslam düşmanı bir grubun Kutsal Kitabımız Kur'an-ı Kerim'e yönelik gerçekleştirdiği eylemi lanetliyoruz..

GİRİŞ 22.07.2023 11:19 GÜNCELLEME 22.07.2023 12:15
Bu Habere 96 Yorum Yapılmış

AK Parti Sözcüsü Çelik, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Danimarka'da İslam düşmanı bir grubun Kutsal Kitabımız Kur'an-ı Kerim'e yönelik gerçekleştirdiği eylemi lanetliyoruz... Din ve vicdan hürriyetine karşı gerçekleştirilen bu lanetli eylem, açık bir nefret suçudur. İslam'a ve Müslümanlara yönelik provokasyonlar karşısında Danimarka yetkililerinin duyarsızlığı bu nefret suçlarına destek vermeleri anlamına gelmektedir." dedi. 

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 96
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Fazla sert davranmayın. Duyarlar muyarlar ayıp olur.
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah bunları islah etsin yada yok etsin...
    Cevapla
  • Das 1 yıl önce Şikayet Et
    Danimarka irkci ezeli türk islam düsmani barbarlar gücten anlar güc gösterecen hacli zihniyetin cani cehenneme
    Cevapla
  • Antepli 1 yıl önce Şikayet Et
    Kahrol Danimarka kahrol isveç Lut kavmi gibi yok olursunuz inşallah
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yav arkadaşlar koskoca Devlet habire şiddetle kınıyoruz deyip duruyorsunuz. artık tüm müslümanlar sizden icraat bekliyor. bari bana bir silah tedarik edinde sizin yerinize ben meseleyi çözeyim."de bakayım başkası bir daha cesaret edebiliyormu.iş çok basit.nerede müslümanların mit teşkilatı???
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Deprem sonrası fırsatçılar ortaya çıktı! Fahiş zam yaptılar
Nadir toprak zengini ülkeler açıklandı! Herkes onların peşinde...