Kılıçdaroğlu'na yeni rakip! Adaylığını resmen açıkladı

CHP'li Ünal Karahasan, genel merkezde basın toplantısı düzenleyerek genel başkan adayı olduğunu açıkladı.

GİRİŞ 27.09.2023 12:39 GÜNCELLEME 27.09.2023 13:55
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

CHP üyesi yazar Ünal Karahasan, CHP'nin ebedi liderinin Mustafa Kemal Atatürk olduğunu belirterek, onun iki büyük eserine sahip çıkmaya geldiğini söyledi.

ÇIĞIR AÇACAK ÖNERİ (!)

4-5 Kasım'da yapılacak 38'inci Olağan Kurultay'da CHP'de önemli bir tartışmanın açılması için öneride bulunacağını söyleyen Karahasan, "38'inci kurultayımızda genel başkanlık organının kaldırılarak, genel sekreterlik yaklaşımına geçilmesini önermeye geldim. Hepimiz birlikte çok şey başarabiliriz; birleşik özne olunmasını önermeye, tartıştırmaya, anlatmaya, anlamaya geldim. CHP genel başkanlığını genel sekreterliğe dönüştürerek, örgüt tabanının ve örgüt organlarının aşağıdan yukarıya birleşik özne yaklaşımı ile onarılmasını, Türkiye'ye böyle bir yöntemin önerilmesini, dünya siyasal tarihinde yeni bir çığır açılmasını sağlamaya, belki bugün genel başkan adaylığı açıklamaya; ama özü itibarı ile CHP genel sekreterliğini inşa etmeye ve orada hizmet etmeye aday olmaya geldim" ifadelerini kullandı. 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 51
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Atatürk sağ olsaydı akp partiyi seçerdi
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Makamın adı değişince ne olacak.ha hasan ha kel hasan
    Cevapla
  • okan 11 ay önce Şikayet Et
    bir yapı birilerinin elinde ise genel sekterlik olur. yapının demokrasi dediğiniz diğer organları bastaki yapı tarafından yonlendirilir. demokrasi adı altında uzlasıcı bir çalışma yapılır. demokrasi diyorsanız imkansız. sekreterlik olunca nasıl yoneteceksiniz. bakınız nato. abdnin güdümünde sekreterlik olarak yonetiliyor. demokrasi gelse parcalanır.
    Cevapla
  • Ömer 11 ay önce Şikayet Et
    ipini koparan Atatürkçüyüm diye ortaya çıkıyor. madem öylesiniz bu zaman kadar niye sustunuz parti hdpkk karargahına dönene kadar?
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    yokmu artıran,,sayı artıkça Kemal Bey'in yeri sağlamlaşıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan yasaklı yemin metni okuyan teğmenlere: Bu kılıçları kime çekiyorsunuz
Tarım Kredi Kooperatif Market'ten eylül ayında indirim