Özgür Özel, PKK ağzıyla konuştu: Alçak iftiraya sahip çıktı!

CHP Genel Başkanı Özel, "Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu, 'Roboski ile helalleşeceğiz' dedi. Suç bizde değil Tayyip Erdoğan bombalattı orayı, o köylüler onun emriyle öldürüldü" dedi.

GİRİŞ 17.11.2023 17:40 GÜNCELLEME 17.11.2023 17:40
Bu Habere 352 Yorum Yapılmış

Seçim hezeyanı sonrası CHP'de lider değişti ancak Kandil'in siyasi uzantısı HDP'ye olan ilgi değişmedi. CHP 38. Olağan Kurultayı'nda yaptığı konuşmasında terör tutuklusu HDP'li Selahattin Demirtaş'a selam göndermesiyle dikkat çeken Özgür Özel'den yeni bir açıklama daha geldi.

Genel başkan olduktan sonra ilk kez canlı yayına katılan Özel, Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın sorularını yanıtladı.

Kılıçdaroğlu'nun seçim öncesi başlattığı 'helalleşme' stratejisine devam ettiklerini belirten Özel, Roboski defterini açtı.

"ROBOSKİ'Yİ TAYYİP ERDOĞAN BOMBALATTI" 

Kılıçdaroğlu'nun "Roboski ile helalleşeceğiz." ifadelerine dikkat çeken Özel, Roboski'yi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bombalattığını söyledi:

Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu, Roboski ile helalleşeceğiz dedi. Suç bizde değil Tayyip Erdoğan bombalattı orayı, o köylüler onun emriyle öldürüldü.

"HELALLEŞECEĞİZ" 

Orayla da helalleşeceğiz dedi. Geçmişte kusurumuz olan neresi varsa ya da bizim değil, boynu bükük gönlü kırık kim varsa helalleşeceğiz. Bu güzel bir şey. Bu pozitif bir gündem.

KAYNAK: ENSONHABER
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 352
  • Tual 9 ay önce Şikayet Et
    Bir kölük olmuşsa bilinki ya PKK terör örgütü yapmıştır yada fetö terör örgütü yapmıştır bu iki terör örgütü Türkiye düşmanı olduğunu artık hepimiz biliyoruz partiler oy kaygisı için bu terör örgütlerinden medet ummamalı sen özgür özel Atatürkün partisinde koltuğunda oturuyorsun PKK seviciligi yaparsan kaybedersin
    Cevapla
  • Arif 9 ay önce Şikayet Et
    Sizi toprak bile kabul etmeyecek. Bu kadar yalanı, iftirayı nasıl üretebiliyorsunuz.
    Cevapla
  • mert 9 ay önce Şikayet Et
    bildiklerimiz: abd pkk yı besledi, büyüttü. kk ile chp hep hdpkk dedi. imamoğlu değişim istedi. özgür özel chp nin başına geçti. o da kk gibi hdpkk diyor. ne değişti??? demek ki abd kontrollü değişim yaptı çünkü hdpkk yine chp nin içinde. zaten selin böke nin yine myk da olmasından belliydi değişim falan olmadığı
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Özgür özeli izleyip göröeün hep fetö'nün ülkemize attığı kazıkları kaşıyor.Bu çok net bir şekilde görünüyor.
    Cevapla
  • Hasan 9 ay önce Şikayet Et
    Pkk teror orgutu, chp parti oylemi. Bu kadarmi celiski olur, bu ulkede savci hakim yokmu. Anayasa mahkesi zaten isgal edilmis durumda, on senelerdir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji il il uyardı: Metrekareye tam 100 kg yağmur düşecek
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Özgür Özel'e tepki