Özgür Özel, HEDEP'li Pervin Buldan ile operaya katıldı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, HEDEP'li Pervin Buldan'la birlikte Kadıköy'de düzenlenen 'Bir Opera Gecesi' dinletisine katıldı. Özel, Türkiye'yi 'işgalci' gören Pervin Chakar'ın elini öpüp bu anları sosyal medya hesabından paylaştı.

GİRİŞ 20.11.2023 10:13 GÜNCELLEME 20.11.2023 10:33
Bu Habere 563 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada HEDEP ile ittifak sinyali verdi.

Özel, genel seçimlerin ikinci turu öncesi Zafer Partisi'yle yapılan gizli protokolün Kürt seçmenleri rahatsız ettiği söyledi. Özel daha sonra kayyumlara karşı olduklarını belirten bir çıkış daha yaptı.

Bu sözlerin ardından Özel, dün İstanbul’da Kadıköy Belediyesi Süreyya Opera Sahnesi’nde operacı Pervin Chakar ve piyanist Paolo Villa’nın ‘Bir Opera Gecesi’ dinletisine katıldı.

BULDAN İLE OPERAYA GİTTİ

Özgür Özel'e CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı ve CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik eşlik etti.

CHP'li isimlerin yanı sıra Özel'e eşlik eden bir isim daha dikkat çekti. Özel ile birlikte konseri HEDEP Van Milletvekili Pervin Buldan da dinlemeye geldi.

Son olarak CHP Genel Başkanı Özel, Pervin Chakar'ın elini öpüp bu anları sosyal medya hesabından 'barış ve kardeşlik' notuyla paylaştı.

TÜRKİYE'Yİ İŞGALCİ OLARAK TANIMLADI 

Öte yandan operacı Pervin Chakar'ın, daha önceki açıklamalarında Türkiye'yi 'işgalci' olarak tanımladığı biliniyor.

Pervin Chakar, 2021 yılında yaptığı açıklamada, Kürt devleti kurulması gerektiğini vurgulayıp, "Mecburi bir sürecin sonunda Türklerle aynı toprakları paylaşıyoruz. Onların dillerini öğreniyor ve konuşuyoruz. Kültür ve geleneklerini biliyoruz. Ama onlar bizimkini bilmeyi bir tarafa bırak onu yok etmek için seferber olmuş durumdalar. Bundan bir medeniyet üretilemeyeceği gibi bu güzelliklerin yok edilmesi sürecinin ta kendisi. Tekrar etmekte fayda var mesele statü meselesi, Kürtlerin devleti yoksa Kürt soprano da olmaz Kürt besteci de olmaz." ifadelerini kullanmıştı.

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 563
  • ALİ ÇOKBİLMİŞ 7 ay önce Şikayet Et
    Bu sıyrık ve silik adam Mahalli Seçimler sonrasındaki Hezimetle İSTİFA Etmek ZORUNDA Kalacak
    Cevapla
  • ayla 7 ay önce Şikayet Et
    operanın adı neymiş bebek katili operası mı yoksa?
    Cevapla
  • Bi bakıp çıkıcam 7 ay önce Şikayet Et
    Bunlar iki oy için memleketi satar, çok gezer daha PKK sempatizanlarının arkasında traktörcü özgür....
    Cevapla
  • Süleyman Ferit 7 ay önce Şikayet Et
    Askere silah sıkanlarla birlikte olanların milli bayramları kutlama hakkı yoktur. Milli degerlere sahip cıkmayanların, milleti sevdigini idda edmesi resmen alenen milleti aptal yerine koymasıdır. Kılıçdaroglundan sonra, özel'in de bunu yapması, milli degerlere milli mucadeleye deger veren Atatürk'ün alenen yok sayılmasıdır. Esefle seyrediyorum.
    Cevapla
  • Yusuf Duman 7 ay önce Şikayet Et
    İşte Süleymancilar bu CHP'ye oy veriyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Srebrenitsa Katliamı'nın 14 kurbanı 29 yıl sonra defnedilecek
İki yüzlü UEFA! Merih Demiral için skandal karar: TFF'den karşı hamle