İyi Parti’nin yeni İBB Grup Başkanvekili belli oldu... İmamoğlu'nun koltuğuna da aday!

İbrahim Özkan’ın tartışmalı istifasının ardından İyi Parti’nin yeni İBB Grup Başkanvekili belli oldu.

İyi Parti’nin yeni İBB Grup Başkanvekili belli oldu... İmamoğlu'nun koltuğuna da aday!
İyi Parti’nin yeni İBB Grup Başkanvekili belli oldu... İmamoğlu'nun koltuğuna da aday!
GİRİŞ 19.12.2023 22:09 GÜNCELLEME 20.12.2023 01:18
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İyi Parti'de İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi grubunda yeni görevlendirme yapıldı.

İBB İyi Parti Grup Başkanvekilliği’ne Suat Sarı’nın getirildiği duyuruldu. Açıklama İyi Parti İstanbul İl Başkanlığı’ndan geldi.

Duyuruda, “Bugün, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Meclis Grubu odamızda yapılan toplantıda İBB Grup Başkanvekilliğine Dr. Sayın Suat Sarı seçilmiştir. İBB İYİ Parti Meclis Grubumuza çalışmalarında başarılar dileriz” ifadeleri kullanıldı.

CHP ile ittifak kurulmasını savunan eski Grup Başkanvekili İbrahim Özkan ve beraberindeki 5 kişi İyi Parti’den istifa edip, İBB Meclisi’nde bağımsız olarak devam edeceklerini açıklamışlardı. Son istifalardan sonra İyi Parti’nin İBB Meclisi’nde 4 üyesi kalmıştı.

Suat Sarı İYİ Parti'den İBB için adaylığını açıkladıSuat Sarı İYİ Parti'den İBB için adaylığını açıkladı

İMAMOĞLU’NUN KOLTUĞUNA ADAY

İyi Parti’nin yeni İBB Meclisi Grup Başkanvekili Suat Sarı, İBB adayı olduğunu da açıklamıştı.

İBB Başkanlığı için adaylığını açıklayan Suat Sarı, açıklamalarında şu sözlere yer vermişti:

"Değerli İstanbullular, Genç yaşta Yönetici Bürokrat olarak görev yaptığım İBB’de edindiğim deneyimim, Trafik ve Ulaşım alanındaki 35 yıllık birikimim ve İBB Meclis Üyeliği tecrübemle; İstanbul’un sorunlarını çözmek üzere İYİ Parti İBB Başkan Aday Adayı olarak yola çıkıyorum.

Şehrimizin kronik sorunlarına dair; uzman eliyle farklı çözüm metodları uygulanmadığı sürece, İstanbullu hemşehrilerimizin şikayetleri dinmeyecektir. Artık liyakatın siyasetten ve milletten takdir göreceği bir döneme girilmesi gerektiği açıktır. Bu iddia ile; İstanbul’un sorunlarına kalıcı ve sürdürülebilir çözümler geliştirilmek üzere şehircilik deneyimli geniş bir teknokrat ekip ile çalışmalarımıza başladık. İstanbul’umuzun daha yaşanabilir, daha konforlu, daha adil, daha yeşil ve daha güvenli hale gelmesi imkansız değildir. Bütün bunlar için; liyakatın iktidar olması yeterlidir."

Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 11
  • MERSİNLİ 9 ay önce Şikayet Et
    Akşener seçimlerden önce piskolejik tedavi görmeli Her duyduğuna saldırıyor haklı veya haksız içinden 10 a kadar saysın yoksa yalakalılarla beraber terk başına kalır.
    Cevapla
  • Hakan Günver 9 ay önce Şikayet Et
    35 yıldır ulaşımda yöneticilik yapmışsın da hangi sorunu çözebildin acaba?
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Ademoglu Ablan önce; yüzünü ve evinin içini temizlesin. Temiliğin nerede ne şekilde yapılacagını üstatlarından ögrensin. İnanın yaptıgı dış temizlikten pişman olmayacaktır. Yoksa altı ay sonra yeniden yapmamalıydık feryatları. Yükselir.
    Cevapla
  • ADEMOGLU 9 ay önce Şikayet Et
    Temizle su partini ,iyi olsun abla
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    beter olsunlar bir birinizi yiyin daha beter olsunlar inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan imzaladı! Bir Bakan yardımcısı ve 6 üniversitenin rektörü değişti
Anne aile hekimini hastanelik etti! Nedenini duyanlar kulaklarına inanamadı