Oyunu kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk açıklama
Türkiye sandık başına akın ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan da her seçimde olduğu gibi bu seçimde de oyunu İstanbul Saffet Çebi Ortaokulu'nda kullandı.
Başkan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan oylarını kullanmak için Üsküdar Kısıklı'daki konutundan çıkarak, saat 13.15'te Saffet Çebi Ortaokulu'na geldi.
Okul bahçesini dolduran vatandaşların sevgi gösterilerinde bulunduğu Erdoğan'ı, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ile diğer ilgililer karşıladı.
Başkan Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile "3308" numaralı sandığın bulunduğu sınıfın önünde sıraya girdi. Sandık görevlileriyle tokalaşan Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, gerekli kontrollerin yapılması için kimliklerini sandık görevlilerine verdi.
"YENİ BİR DÖNEMİN BAŞLAMASINA VESİLE OLACAK"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Arka arkaya yapılan bu 2 seçim milletimizi ve bizi yordu. Yoğun bir kampanya süreci geçirdik. Hayırlı bir sonuç çıkmasını diliyorum. Bu seçim yeni bir dönemin başlangıcına vesile olacak. Bu 2 seçimle birlikte yeni yüzyılın başlangıcına vesile olmasını diliyorum. Milletimizin gösterdiği bu sadakat için teşekkürlerimizi iletiyorum." açıklamasında bulundu.
-
Misafir 10 ay önce Şikayet Etevet yeni bir dönem başlıyor. Hizmet etmeyene değer verilen bir dönem. her şey olması gerektiği gibi oluyor. ahir zaman.Beğen
-
Misafir 10 ay önce Şikayet Etkarada erken seçim gözüküyorBeğen Toplam 5 beğeni
-
Misafir 10 ay önce Şikayet Etvatanavedemilletimize hayırlıvedeuğurluolsunreisimBeğen Toplam 3 beğeni
-
Misafir 10 ay önce Şikayet EtBüyük Şehirlerde pusula sayısı 4 olması gerekmiyor muyduBeğen Toplam 1 beğeni
-
Misafir 10 ay önce Şikayet EtSeni Yaradan Allah'a kurban olurum reisBeğen Toplam 8 beğeni