Bakan Fidan'dan İran'a başsağlığı mesajı

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Pakistan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Muhammed İshak Dar ile bir araya geldi.

GİRİŞ 20.05.2024 10:10 GÜNCELLEME 20.05.2024 10:10
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Pakistan’ın başkenti İslamabad’daki temaslarına başladı. Bakan Fidan, ziyareti çerçevesinde Pakistan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Muhammed İshak Dar ile bir araya geldi.

Görüşmede, ikili ilişkiler ile 7. Pakistan-Türkiye Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi hazırlıklarının ele alındığı belirtildi.

BAKAN FİDAN'DAN İRAN'A BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan'ın helikopter kazasında hayatını kaybetmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Bakan Fidan, "İran'dan gelen vefat haberleri bizi derinden üzdü. Allah'tan rahmet diliyorum. Dost ve kardeş ülke İran'ın acısını derinden paylaşıyoruz. kaza haberini ilk aldığımız andan itibaren temas halinde olduk. Elimizdeki imkanların seferber edilmesi için uğraştık. Kurumlarımız ellerinden gelen çabayı gösterdiler. Ama malesef sonuç bizi derinden üzdü. İran halkının başı sağ olsun" dedi.

.

KAYNAK: İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Aliço 3 ay önce Şikayet Et
    Eko başkan İBB nin kasasından büyük uçak kiralayıp yandaşları ile Roma yolunda ne yapacak yol yaparak israf mı edecek yeter bu kadar yol İstanbul a algı reklamlarına tatillerine yandaşlarına para harcamak varken
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz Ayasofya'yı bu imanla zincirlerinden kurtardık
CHP'de gerilim! Mansur Yavaş kürsüde isyan etti!  Özel ve İmamoğlu'ndan jet cevap