Başkan Erdoğan'a alçak sözler! Türkiye'den son dakika İsrail açıklaması

Dışişleri Bakanlığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı alçak sözlerle hedef alan İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'a tepki gösterdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Onlarca masum Filistinliyi barbarca katleden Netanyahu Hükümetidir." denildi.

Başkan Erdoğan'a alçak sözler! Türkiye'den son dakika İsrail açıklaması
Başkan Erdoğan'a alçak sözler! Türkiye'den son dakika İsrail açıklaması
GİRİŞ 27.05.2024 21:48 GÜNCELLEME 27.05.2024 22:31
Bu Habere 310 Yorum Yapılmış

Türkiye Dışişleri Bakanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik alçak açıklamalarda bulunan İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'la ilgili açıklama yaptı.

'İSRAİLLİ BAKANIN CUMHURBAŞKANIMIZA YÖNELİK SAYGISIZ ÜSLUBU FAYDASIZ BİR ÇABADIR'

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada,

"İsrail Dışişleri Bakanı Katz’ın Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik saygısız üslubu ve asılsız ithamları, İsrail’in Filistin’de işlediği suçlarla ilgili gündemi değiştirmeye yönelik faydasız bir çabadır.

'ONLARCA MASUMU BARBARCA KATLEDEN NETANYAHU HÜKÜMETİDİR'

Ekim ayından bu yana kırk bine yakın Filistinliyi öldüren ve dün gece (26 Mayıs) bir çadır kampına yönelik saldırıda onlarca masum Filistinliyi barbarca katleden Netanyahu Hükümetidir. Bu suçlara ortak olan herkes, uluslararası mahkemelerde yargılanacaktır.

Türkiye olarak adaleti ve Filistinlilerin haklarını savunmaya devam edeceğiz." ifadeleri kullanıldı.

İSRAİLLİ BAKANDAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A ALÇAK SÖZLER

Daha öncede birçok kez Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Erdoğan'la ilgili alçak sözler sarf etti.

Katz paylaşımında, "Soykırımla suçlanması gereken ise Kürt vatandaşlarını katleden, Kuzey Kıbrıs'ı işgal eden, insanlık suçları işleyen diktatör Erdoğan'dır." dedi.

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 310
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Ya Rabbim bu zalimleri kahreyle perişan eyle bu zalimler aşağılarin aşağısı siyonistleri perişan eyle
    Cevapla
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    ya Rab bu aşağılık lanetlerin geberdiğini görecek miyiz??? Allahım görünmeyen orduların ile aşağılık lanetleri kahreyle ya Rabbi Amin.
    Cevapla
  • destek 1 ay önce Şikayet Et
    zavallı lanetli siyonist israil seni. avrupayı abd ye sattın, sonra abd yi de çine sattın. acaba avrupa ve abd de bulunan senin adamların olmayan avrupa ve abd halkı bunu bilse seni desteklemeye devam ederler mi. ne dersin. yoksa ortada kala mı kalırsın. o kadar Müslümanın ortasında. dünyadaki bütün yahudileri tehlikeye attığın için israilde kendi halkın ayaklanacak netenyahuya karşı.
    Cevapla
  • görelim bakalım 1 ay önce Şikayet Et
    Müslüman Türklerin ve tüm Müslümanların, abd de siyonistlerin adamı olan bidene oy vermemeleri gerekiyor. ve bidene kaybettirmeleri gerekiyor. Biiznillah biden yok olur gider. bakalım kim kimi deviriyormuş göreceğiz.
    Cevapla
  • ercan 1 ay önce Şikayet Et
    alçak hainler sonunuz geldi osmanlı torunları yakında Kuduste namaz kılacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'deki patlamayla ilgili belediye skandalı: Lokanta 11 aydır ruhsatsızmış!
'Çiftlik Bank' davasında kritik gelişme!