Son dakika.. Erdoğan'dan İslam ülkelerine: Daha ne bekliyorsunuz, bunun hesabı sorulacak!

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında Filistin'deki katliamlarla ilgili tarihi açıklamalarda bulundu. Erdoğan, İslam alemine çağrıda bulunarak "Daha neyi bekliyorsunuz?" dedi.

GİRİŞ 29.05.2024 12:40 GÜNCELLEME 29.05.2024 13:53
Bu Habere 198 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail’in Refah’ta düzenlediği saldırılara sert tepki gösterdi. Dünyanın katliamı canlı yayında izlemekle yetindiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İslam dünyasına çağrıda bulundu. 
 

İSLAM ÜLKELERİNE SESLENDİ: DAHA NEYİ BEKLİYORSUNUZ?

Başkan Erdoğan, İslam alemine yaptığı çağrıda "Ortak bir karar almak için daha neyi bekliyorsunuz? Bebeklerin boynu koparılıyor çadırlarda insanlar yakılıyor. Ne zaman bir araya geleceksiniz? İslam alemi ne zaman Filistinli kardeşlerimin hukukunu onurunu koruyacak? Vallahi Allah bunun hesabını soracak." ifadelerini kullandı.
 

Başkan Erdoğan'ın konuyla ilgili sözleri şu şekilde;

Buradan İslam dünyasına bir çift sözüm var. Ortak bir karar almak için daha neyi bekliyorsunuz? Bebeklerin boynu koparılıyor çadırlarda insanlar yakılıyor. Ne zaman bir araya geleceksiniz? İslam alemi ne zaman Filistinli kardeşlerimin hukukunu onurunu koruyacak? Vallahi Allah bunun hesabını soracak. Tepkisiz kalana Allah bunun hesabını sorar. Bu barbarlık Gazze ile sınırlı mı sanıyorsunuz. Asla ve asla kan içmeye doymayacaklar. Bunlar sadece Gazze için değil bütün insanlık için tehdittir.

İsrail, uluslararası hukukun kontrolüne girmeden hiçbir devlet güvende değildir. Buna Türkiye de dahildir. Netanyahu ve cinayet şebekesi tamamen kontrolden çıkmadan bu soykırım insanlığın ittifakıyla artık derhal durdurulmalı. 

"HER TÜRLÜ BEDELİ GÖZE ALARAK DESTEK OLUYORLAR"

7 Ekim'den bu yana  Gazze'de sergilenen mezalimi unutmayacağız, unutturmayacağız. Dünyanın birçok ülkesinde üniversitelerde gençler bu durumu protesto ediyorlar, ifade özgürlükleri elinden alınmış durumda.

Gençler Filistinle dayanışma halindeler. Sanatçı, spor, yazar, bilim insanı da her türlü bedeli göze alarak Filistin'e destek oluyorlar. Açıkçası bu da bir devrimdir. Dünya genelinde Filistin'i, Gazze'yi yüreğinde taşıyan herkese dayanışma mesajı gönderiyorum.

İlk günden beri ziyaret ettiğimiz tüm ülkelerde bu konuyu gündeme getirdik. Soykırım davasında müdahil olmayı kararlaştırdık. İsrail yönetiminin açıktan tehdit ettiğini görüyoruz buna fırsat verilmemelidir. 

KAYNAK: HABER7
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 198
  • Kığılı 3 ay önce Şikayet Et
    Allah İsrail siyonistlerininde ona destek veren ülkelerin de Belasını versin burada sözüm islam ülkelerine sizin varlığınız yokluğunuzdan daha iyidir Ben bunları yazarken nasıl yazıyorum biliyormusun Filistinli mazlumlara yapılan zulüm den dolayı ağlıyorum yatamıyorum hergün her dakika eriyorum elimden bir şey gelmiyor sadace yorum yapıyorum
    Cevapla
  • Skut 3 ay önce Şikayet Et
    Reisimiz temizliğe içimizdeki hainlerden başlamalı abd israilin beslemesi devleti bölme çabasında olanlar ağa babalarına postalansın.
    Cevapla
  • Melendiz 3 ay önce Şikayet Et
    Kim reisim İslam qlemi derken kimi kardediyorsunuz varmi böyle bir ülke
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Biz Allah için adım atarsak elbette Allah bize yardım eder, Bedirde Hz. Peygamber a.s. ve sahabesini desteklediği gibi bizi de görünmez ordularıyla destekler. "Yerin ve göğün orduları ALLAH'ın dır.
    Cevapla
  • Gurbetçi ibrahim 3 ay önce Şikayet Et
    Bir an önce nükleer silah sahibi olmalıyız, hiper sonik füzeler olmazsa olmaz. Biliyorum biraz daha vakit gerekiyor. Mühendislerimiz gecesini gündüzüne katarak ülke savunması bir yerlere getirdi. Ama içimiz hain dolu ve beni endişelendirende bu. Elbette bu azılı kafir ve içimizdeki münafık ve devşirmelerede sıra gelir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Umut Ünlü bir kez daha paralimpik şampiyonu!
'Çevreci' Şahan Gökbakar fena yakalandı! Villası kaçak çıktı! Yıkım kararı