Abdullah Gül iddiası! Üç partiyi birleştirip başına geçecek

Türkiye'nin 11'nci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yeniden aktif siyasete döneceği iddia edildi. Konuşulanlara göre, Gül, üç partiyi birleştirip genel başkanlık görevini üstlenecek.

Abdullah Gül iddiası! Üç partiyi birleştirip başına geçecek
Abdullah Gül iddiası! Üç partiyi birleştirip başına geçecek
GİRİŞ 31.05.2024 14:52 GÜNCELLEME 31.05.2024 17:32
Bu Habere 132 Yorum Yapılmış

TV100 Yazarı Gazeteci Barış Yarkadaş, Abdullah Gül hakkında dikkat çeken bir iddiada bulundu.

Abdullah Gül'ün 3 partiyi tek çatı altında birleştireceğini ifade eden Yarkadaş, "11. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Kurucusu Abdullah Gül'ün yakın çevresi 'yeni bir parti' için düğmeye basınca, 75 koruması olduğu ve devletin 17 aracını kullandığı haberi patladı. Gül'ün yakın çevresi, DEVA, Gelecek ve Saadet Partisi'nin tek çatı altında birleşmesi ve partinin başına da Gül'ün geçmesi için kulis yapıyor. Gül ve çevresi Erdoğan sonrası için pozisyon alıyor. Gül'ün de yeni parti ve siyasete sıcak baktığı konuşuluyor" ifadelerine yer verdi.



3 PARTİ DE YEREL SEÇİMLERDE HÜSRANA UĞRADI

Ahmet Davutoğlu liderliğindeki Gelecek Partisi, Türkiye'nin hiçbir noktasında belediye seçimini kazanamadı. Ali Babacan'ın kurduğu Deva Partisi bir ilçe kazanırken Saadet Partisi 1 ilçe ve 1 beldede ipi göğüsleyebildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 132
  • ‏KAHRAMAN 3 ay önce Şikayet Et
    Sizin miladınız doldu gidin pelsınvanyaya falan gez ne yapacan 3 birinle bırleştirmek
    Cevapla
  • kamiloğlu 3 ay önce Şikayet Et
    Garantici. "Penaltı at" deseler "kaleci kaleden çıksın" der. Garanti olmayan bir işe girmez.
    Cevapla
  • Necmettin Yumrutepe 3 ay önce Şikayet Et
    Sn Abdullah gülün yapacağı iş bir büyük olarak milleti bölmeden gençlere tecrübesin aktarmak ve Ak partiyi daha göçlü Hale getirmek bu yolda ilerlemesi lazım çünkü Ak parti ona Bütün Makamları verdi davaya sahip çıkması lazım başka ona yakışmaz örnek chpnin eski genel başkanları başka bir partiye gitmişmi yok farlı düşünseler bile Davut oğlu ve babacan hata yaptı
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    ISITIP ISITIP önümüze getiriyorlar şu Abdullah Gülü yeter yavv !! Artık kocamış siyasetçileri bırakın genç birilerini bulun!! AYRICA Ermeni hayranı olan Abdullah Gül'ün kesinlikle Türkiye'nin başına geçmesini istemiyoruz!!! Şu eskileri atın bırakın AKP artıklarından medet ummayi bırakın!!
    Cevapla
  • AKİL 3 ay önce Şikayet Et
    beceremez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Paris 2024'e Türkiye damgası! Millilerimizden 28 madalya
İngiliz ekonomistten Mehmet Şimşek çıkışı: 'Yapmasa krizle karşı karşıya kalacaktı'