Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika LGS sınavı mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, pazar günü LGS’ye girecek olan öğrencilere başarılar diledi. Erdoğan, "Sınavın genç kardeşlerime ve değerli ailelerimize hayırlı sonuçlar getirmesini temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika LGS sınavı mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika LGS sınavı mesajı
GİRİŞ 01.06.2024 20:44 GÜNCELLEME 02.06.2024 02:00
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Erdoğan, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, "Yarın LGS'ye girecek evlatlarımızın gözlerinden öpüyor, her birine başarılar diliyorum. Sınavın genç kardeşlerime ve değerli ailelerimize hayırlı sonuçlar getirmesini temenni ediyorum. Allah zihin açıklığı versin." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, paylaşımında, "Oku, düşün, uygula, neticelendir" notunun yazılı bulunduğu bir görsele de yer verdi.

TBMM BŞKANI NUMAN KURTULMUŞ, LGS SINAVINA GİRECEKLERE BAŞARI DİLEDİ

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava girecek öğrencilere başarı diledi.

Kurtulmuş, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, "LGS'ye girecek tüm gençlerimize zihin açıklığı ve başarılar diliyorum. Sınav sonuçları şimdiden hepinize hayırlı olsun. Rabb'im umduğunuz tüm güzelliklere ulaştırsın." ifadelerine yer verdi.

KAYNAK: AA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 25
  • Mert 3 ay önce Şikayet Et
    Ülke nüfus yaşlandı ama usta işini biliyor Ruanda’da genç siyahi nüfus İttal edecek, böylece bollaşmış olacaz çucuklar biraz esmer olacak önemli değil.
    Cevapla
  • beykaya 3 ay önce Şikayet Et
    Bence bu sinav icin tum sinavzedelere basari dilemek yersiz!!Herkes basarili olursa yerlestirme nasil yapilacak ki??????
    Cevapla
  • Urfalı Nabi 3 ay önce Şikayet Et
    Reis sen aile dedin aile bitti , sen adalet dedin adalet bitti, sen ekonomi dedin ekonomi bitti, sen eğitim dedin eğitim bitti, sen en az üç çocuk dedin nüfus yaşlanıyor . Allah yardımcımız olsun. Vatanımızı milletimizi korusun.
    Cevapla
  • Deli Dumrul!!! 3 ay önce Şikayet Et
    sınavlarla mahfolan gençlerimiz ......
    Cevapla
  • misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Adalet 20 yıl önce daha çoktu. Adaleti getiriyoruz diye yok ettiler.
    Cevapla
  • Ali 3 ay önce Şikayet Et
    Reis bu ülkeye adalet ne zaman gelecek suçlular neden hapiste değil de aramızda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Umut Ünlü bir kez daha paralimpik şampiyonu!
İngiliz ekonomistten Mehmet Şimşek çıkışı: 'Yapmasa krizle karşı karşıya kalacaktı'