Müsavat Dervişoğlu'ndan yapı ve imar denetimi eleştirisi

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, İstanbul Küçükçekmece'de 3 katlı binanın çökmesiyle ilgili, "Ne yazık ki ülkemizde yapı ve imar denetimi konusu hala yaşamsal değil, rantsal boyutlarıyla değerlendirilmektedir." ifadesini kullandı.

GİRİŞ 02.06.2024 11:47 GÜNCELLEME 02.06.2024 13:06
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Küçükçekmece'de çöken binadan yaralı kurtarılanlara geçmiş olsun dileğinde bulunarak, şunları kaydetti:

"Bu elim hadise göstermektedir ki ülkemizde yapı ve imar denetimi konusu hala yaşamsal değil, rantsal boyutlarıyla değerlendirilmektedir. Bu vesileyle başta ilgili bakanlıklar ve yerel yönetimler olmak üzere bütün sorumluları Türkiye'nin altında kalacağı yeni bir deprem felaketi yaşanmadan, durumun hayatiliği, ivediliği ve ciddiyeti doğrultusunda tavır takınmaya davet ediyorum."

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • selim 1 ay önce Şikayet Et
    acilen yapılması gereken il ilçe tüm kamu kurumlarının personel sayısı kadar lojman yapımıdır bu lojmanlar neden azaldı yada yıktırıldı bunu açıklasınlar kimler rant sağlıyor kiraların düşmesi için lojmanlar coğlatılmalıdır
    Cevapla
  • Muammer 1 ay önce Şikayet Et
    Yanlış rapor yazanın gözünü delikten ışılatacak yasa,yasayı tam uygulayacak uygulayıcı yoksa heveslenmeyin bu böyle gider.Para ve güç adaleti değil de ,adaletin gücünün ortaya çıktığı gün sıkıntı kalmaz.
    Cevapla
  • ahmet 1 ay önce Şikayet Et
    Bu kim tanımıyorum
    Cevapla
  • Ali 1 ay önce Şikayet Et
    Sayın başkan önce parti milletvekillerinize sahip olun kaçmasınlar. Evinde sözü geçmeyenin dışarıya söz söyleme hakkı olur mu?
    Cevapla
  • Mühendis 1 ay önce Şikayet Et
    Yapı denetim şirketleri ve belediyeler rüşvet yemekten vazgeçmediği sürece ayrıca denetleyecek devlet mekanizması olmadığı sürece devam...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail, BM'ye ait okulda sivilleri vurdu: 16 ölü
Berlin'i kırmızı-beyaza boyadık!