Fatih Altaylı'nın 'istifa' iddiasına yalanlama: Manipülasyon...

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, gazeteci Fatih Altaylı'nın Ticaret Bakanı Ömer Bolat'la ilgili iddialarını yalanladı.

Fatih Altaylı'nın 'istifa' iddiasına yalanlama: Manipülasyon...
Fatih Altaylı'nın 'istifa' iddiasına yalanlama: Manipülasyon...
GİRİŞ 05.06.2024 14:35 GÜNCELLEME 05.06.2024 14:36
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın, ailesindeki sağlık sorunları nedeniyle görevinden affını istediğine ilişkin iddiaların asılsız olduğunu bildirdi.

GÜVENSİZLİK OLUŞTURMAYA YÖNELİK MANİPÜLASYON

DMM'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Bakan Bolat'ın ailesindeki sağlık sorunları nedeniyle görevinden affını istediği yönündeki iddialar, piyasalarda güvensizlik oluşturmaya yönelik manipülasyonlardır. Asılsız iddialara itibar etmeyiniz." ifadelerine yer verildi.



FATİH ALTAYLI NE DEMİŞTİ?

Gazeteci Fatih Altaylı yaptığı açıklamada, ''Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kafasında bir kabine değişikliği falan yok. Bakanlar değişmeyecek, hepsi yerli yerinde kalacak. Değişme olasılığı olan tek Bakan Ticaret Bakanı Ömer Bolat. O da siyasi değil, sıhhi nedenlerle. Ömer Bey’in ailesinde birden fazla kişinin sağlık sorunları yaşadığı ve Ömer Bolat’ın da onlarla ilgilenebilmek için görevden affını istediği söyleniyor.'' ifadelerini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 60
  • tahsin 3 ay önce Şikayet Et
    Yalanlamakla kalınmamalı bunun caydırıcı bir cezası olmalı yoksa önüne gelen sallar bunu anlatmaktan işini yapamazsın
    Cevapla
  • vatandaş 3 ay önce Şikayet Et
    buda herseye maydanoz olmadan yapamıyor soran olursa gazeteci ama içi dışı fos
    Cevapla
  • Fatihhan 3 ay önce Şikayet Et
    Mesleğini siyaseti şekillendirmede kullanmaya çalışan üstad. Geçmişten ve de dış güçlerden gelen bir takım aparatif düşüncelerle toplum yararına çalışır görünen misyonik şovalye. Allah fırsat vermesin
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    menşei belli olanlara ülkede paryalik yapan bir tip.haber sütunları na alınması bile gereksiz görevli tayfa bu adam.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    yahu yalan habere ceza verilmeyecek miydi? her gün bunların uydurduğu yalanlara cevap vermeye niye uğraşıyorsunuz, üstelik bunun gibi sözüm ona gazetecilerin yalanına inanan kitle dezenformasyon ile mücadele adına devletin yaptığı açıklamaya inanıyor mu sanıyorsunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tam 68 bin kat daha güçlü! İşte 2024'te tanıtılan sıra dışı silahlar...
Altın için iki farklı senaryo! Uzman isimden yeni rekor tahmin...