Erdoğan-Akşener görüşmesine Dervişoğlu'ndan 2 cümlelik yorum!

İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Meral Akşener'in görüşmesine dair açıklama yaptı.

GİRİŞ 06.06.2024 10:58 GÜNCELLEME 06.06.2024 10:58
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu, katıldığı bir canlı yayında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu, gazetecilerin sorularını cevapladı. 

Görüşmeden haberinin olduğunu aktaran Dervişoğlu, ziyaretin Akşener'e zarar vermeyeceğini anlattı.

Dervişoğlu şöyle devam etti:

"Devlet ve siyaset hayatında önemli görevler yapmış insanların bu ziyaretleri karşılıklı olarak yapmaları kadar doğal bir şey yok. Zannediyorum, Türkiye'nin karşı karşıya bulunduğu temel meselelerle alakalı olarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunmuşlardır. Sayın Genel Başkanımız (Akşener), ziyaretten sonra telefonla beni aramak suretiyle bilgilendirdi. Genel olarak Türkiye'yi konuştuklarına dair birtakım ifadelerde bulundular. Onun dışında 'özel' diye tanımlanabilecek herhangi bir açıklama yapmadılar."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile olası bir görüşmesinin olup olmayacağına ilişkin soru üzerine Dervişoğlu, "Şu anda bana intikal etmiş bir şey yok. Ben yeni seçilmiş genel başkanım. Sayın Cumhurbaşkanı şayet bize gelir, başarı dileklerinde bulunursa, ziyaret ederse, ben de iadeiziyaret yapmaktan imtina etmem dedim. Şu anda kendisinden bana gelmiş ne bir davet var ne de genel başkan seçilmem münasebetiyle gerçekleştirdikleri bir tebrik ziyareti var." diye konuştu.

"ZİYARET AKŞENER'E ZARAR VERMEZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Akşener ile görüşüp henüz kendisiyle görüşmemesi noktasında bir tepkisi bulunmadığını belirten Dervişoğlu, ziyaretin Meral Akşener'e zarar vermeyeceğini anlattı.

"Meral Akşener'e Cumhurbaşkanı Yardımcılığı verilmesi" yönünde bazı iddialar bulunduğunun ifade edilmesi üzerine Dervişoğlu, buna ihtimal vermediğini ifade etti.

Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 8
  • Tual 3 hafta önce Şikayet Et
    Gündemde yeni anayasa var akşener parlementer sisteme geçilmeli demiştir tabi kendisinin en büyük hayali başbakan olmaktı 15 temmuz önceside erdoğan kaçacak ben başbakan olacam demişti Erdoğan kaçmadı aksenerde başbakan olamadı akşenere fetö tehditi vardır Erdoğan'dan yardım istemişti olabilir gündemi böyle oyalamalırı doğru değil seffah olmalı kamuya acıklama yapmalı
    Cevapla
  • aslan 3 hafta önce Şikayet Et
    İlk başta sen gideceksin reisin yanına ağam ben geldim bir emrin varmı diyacaksin ondan sonra bana gelmediler dersin ADAM ülke yönetiyor senin gibi mahalle takımı değil....
    Cevapla
  • MERSİNLİ 3 hafta önce Şikayet Et
    Akşenerin vardır bunda bir çıkarı. Nasıl mı Cumhur başkanı seçiminde Millet ittifakından Aday olacaktır Özer de ben adayım demiyor BENCE DANIŞIKLI BİR DÖĞÜŞ
    Cevapla
  • talat 3 hafta önce Şikayet Et
    çok üzücü bir görüşme. ya akrabası kavalıyı birakın demiştir yada abilerinin mesajını getirmiştir. çok önemli değil ama reisin bizzat kabul etmesi çok garip
    Cevapla
  • hmd 3 hafta önce Şikayet Et
    senin söylemlerinde r tayyip erdogana düşmanlık var seni ne için tebrik etsinki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İşte en uzun ömürlü insanların kan grubu!
Montella pilot koltuğunda! THY'nin Milli Takım reklam filmi çok beğenildi..