Özel: Erdoğan'ı Cumhurbaşkanlığı forslu bayrakla ağırlayacağım

CHP Genel Başkanı Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Cumhurbaşkanlığı forslu bayrakla ağırlayacağını söyledi. Özel, arkadaşlarının siyasette kendisini kavgacı bildiğini belirterek, "Meclis'te görevim oydu, gladyatördüm" dedi.

GİRİŞ 08.06.2024 12:35 GÜNCELLEME 08.06.2024 13:13
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı partisinin genel merkezinde "Cumhurbaşkanlığı forslu" bayrakla ağırlayacağını açıkladı. Özel, Cumhurbaşkanlığı'ndan "forslu" bayrak istediklerini söyledi. 

Erdoğan'ın Özel'e iade-i ziyareti 11 Haziran Salı günü gerçekleşecek. 

"KANUNA UYGUN FORSLU BAYRAK İSTEDİK"

Hürriyet gazetesinden Hande Fırat, Hacer Boyacıoğlu ve Turan Yılmaz'ın sorularını yanıtlayan Özel, "Masanın yanında iki koltuk olacak. Cumhurbaşkanı Türk bayrağı, ben CHP bayrağı tarafında oturacağım. Cumhurbaşkanlığı geldiği için Türk bayrağında Cumhurbaşkanlığı forsu da olacak. Kanuna uygun bayrak talep ettik. En temel kazanım elde edildi, kaybedilmemesi gerekir; el sıkışmak, konuşmak" dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel görüşmesi tarihi açıklandıCumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel görüşmesi tarihi açıklandı

Kavga görüntüsünün yakışmadığını ifade eden Özel, "Ben ne olursa olsun, böyle, el sıkışmayan, sadece kavga eden bir görüntüde olmak istemedim. Çünkü yakışmıyor, vatandaş tarafından da inkar edilmiyor, edilse bugüne kadar edilirdi. Bazıları, 'Tam kutuplaşacak zaman normalleşiyorsun' diyor. Ben anlamıyorum. 22 yıldır kutuplaştık, ulaştığımız yer belli" diye konuştu.

"GÖREVİM OYDU, ESKİDEN GLADYATÖRDÜM"

Özel'in ayrıca, "Arkadaşlarım 'Siyasette seni kavgacı biliyorlar' derler. Genel Başkan olana kadar herkes öyle sanıyordu. Meclis'te görevim oydu, gladyatördüm ben eskiden" ifadeleri de dikkati çekti. 

KAYNAK: HÜRRİYET GAZETESİ
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 75
  • Leyla 2 ay önce Şikayet Et
    Recep Tayyip Erdoğan Hele bakın kim gelmiş.
    Cevapla
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    doğru söylemiş doğru adımlar bunlar
    Cevapla
  • Yuh 2 ay önce Şikayet Et
    Siyasi munafık
    Cevapla
  • Canacan 2 ay önce Şikayet Et
    Öö Hiç inandırıcı değil reis dikkatli ol.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    abi görüştürmeyin adam bi görüştü 28 şubatçıları kurtardı bi daha görüşürse kavala ve demirtaşı kurtarır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail vatandaşları resmen harekete geçti! Netanyahu için yolun sonu! Tam 500 bin...
Süper Lig devinden Sadio Mane bombası! Başkan bizzat devrede