Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan-Akşener görüşmesiyle ilgili açıklama

Eski CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Akşener'in görüşmesi hakkında konuştu. Özel'in ziyaretine de karşı çıkan Kılıçdaroğlu, "Görüşmenin, Erdoğan'a tesilm olmak olduğunu" öne sürdü.

GİRİŞ 08.06.2024 10:27 GÜNCELLEME 08.06.2024 11:03
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sürpriz görüşmesi gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. 

Siyasette normalleşme adımları atırırken, bu görüşmeyi eleştirenlerin olması ise dikkati çekiyor. 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesine de karşı çıkan eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Akşener'i eleştirdi. 

Sözcü gazetesinde Saygı Öztürk'e konuşan Kılıçdaroğlu, "Erdoğan’ın talebi üzerine Sayın Akşener bu görüşmeyi yaptıysa. Bu Erdoğan’ın gücüne teslim olmak demektir. Sayın Akşener, ‘Ben görüşmeyi talep ettim. Dolayısıyla bu talebimi de Sayın Erdoğan kabul etti’ diyorsa. Gerekçelerini Sayın Akşener kamuoyuna gerekçeleriyle açıklamalı" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'la görüşmesi gündem oldu! Akşener cephesinden iddialara tek tek cevapErdoğan'la görüşmesi gündem oldu! Akşener cephesinden iddialara tek tek cevap

Görüşme kararı böyle alınmış! Erdoğan'ın programında yoktuGörüşme kararı böyle alınmış! Erdoğan'ın programında yoktu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener görüşmesinin perde arkası! İYİ Parti şaşkınCumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener görüşmesinin perde arkası! İYİ Parti şaşkın

KAYNAK: SÖZCÜ GAZETESİ
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • vatandaş 4 ay önce Şikayet Et
    özgür beyin en azından ağzı bozuk değil uzlaşmacı bir yapısı var
    Cevapla
  • serdar 4 ay önce Şikayet Et
    seni ne zaman göreceğiz kılıctaroğlu bak ortağın gitmiş sıra sende gitte vatandaş olarak şaşırmayalım mansur yavaş sonuna kadar
    Cevapla
  • Cahil Birisi 4 ay önce Şikayet Et
    ula k.k senin son kullanım tarihin çoktan doldu.. Uzatmaya çalışma. Gündemde kalmak için daha neler yapacaksın. Dünya seçim kaybetme rekoru sende, yalan sende, uydurma haber sende. Düş artık gündemden.
    Cevapla
  • ömer 4 ay önce Şikayet Et
    ne yüzsüz adammısın sen k.k.
    Cevapla
  • gec bunlari 4 ay önce Şikayet Et
    senin pilin bitmiş hala vızıldıyorsun. ne verdinde ülkeye boş boş atıp tutuyorsun hala?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas lideri Sinvar şehit edildi! İşte Sinvar'ın bilinmeyenleri
Süper Lig'de zirveye yerleştiler! En çok taraftar çeken stadyumlar belli oldu