Bakan Fidan tebliğ etti! 4 isme yeni görev

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkiye'nin dış temsilciliklerinde görev alacak ve büyükelçilik yapacak isimlere yeni görev yerlerini tebliğ etti.

Bakan Fidan tebliğ etti! 4 isme yeni görev
Bakan Fidan tebliğ etti! 4 isme yeni görev
GİRİŞ 09.06.2024 01:23 GÜNCELLEME 09.06.2024 15:03
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre Bakan Fidan, Türkiye'nin dış temsilciliklerinde görev alacak ve büyükelçilik yapacak isimlere yeni görevlerini bildirdi.

4 İSME YENİ GÖREV

Buna göre, Büyükelçi ve Dış Politika Danışma Kurulu üyesi Murat Salim Esenli'nin Meksiko Büyükelçisi, Büyükelçi Fatih Yıldız'ın Hartum Büyükelçisi, Göç Politikaları ve Vize İşlemleri Genel Müdürü Büyükelçi Hayriye Nurdan Erpulat Altuntaş'ın Zagreb Büyükelçisi ve Çok Taraflı İlişkiler Genel Müdürü Büyükelçi Kezban Nilvana Darama Yıldırımgeç'in Pretoria Büyükelçisi olarak görevlendirilmesine karar verildi.

KAYNAK: AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • A Sağ 3 hafta önce Şikayet Et
    Kıskanan alçaklar çatlasın, kimi atayacak sizi mi atasın..
    Cevapla
  • Apali 3 hafta önce Şikayet Et
    Atamalara bir sözüm birsözüm yok ama şu vatan hayini yorumcular yokmu insana sinir ediyor.Devletin bunlara süpürmesi lazım
    Cevapla
  • Kınama 3 hafta önce Şikayet Et
    Mevlüt Çavuşoğlun'u geri istiyoruz.
    Cevapla
  • Turkay 3 hafta önce Şikayet Et
    Hükümetten ve fidan beyden beklentim.. büyükelçiler ve dış temsilciler yerli ve milli olmasine dikkat etmeli... Haçlı ve siyonistlerin tasmalı köpekleri.. batı usaklari.. monserler... Türk Tarih ve kültürünü düşmanlar devlet prorasinde olmamalı. Temizlenlidir.
    Cevapla
  • HAK ve Batıl 3 hafta önce Şikayet Et
    Olan bitenler incelenip herkese payına düşen ceza verilecek SOLLU SAĞLI.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çetnik selamına sessiz kalınmıştı! Asker selamı ve Bozkurt sevinci UEFA'ya ağır geldi
Tercihler değişti! Türkler yüzde 50 daha az ödeyecek