Kandil'den Diyarbakır'a kayyum: Paralel yönetim oluşturuldu

Terör örgütü PKK, "eş başkan" sistemiyle yönetilen DEM Partili belediyelerden Diyarbakır'da paralel yönetim oluşturdu. Tüm daire başkanlıkları PKK gölgesi altında. Terör örgütü, belediyenin tüm kaynaklarında söz sahibi.

GİRİŞ 09.06.2024 07:41 GÜNCELLEME 09.06.2024 08:52
Bu Habere 145 Yorum Yapılmış

PKK, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne gölge yönetim tayin etti.  KCK'nın sözde yöneticileri, eş başkanlara bile komiser atadı. Daha önce terör suçlarından birçok kez gözaltına alınan TJA kadın hareketi elebaşı Halime Bayram, eş başkanlar Serra Bucak Küçük ve Doğan Hatun'a sözde komiser oldu. 

TALİMAT YURT DIŞINDAN GELİYOR

Yeni Şafak'tan Aybike Eroğlu'nun haberine göre, Genel Sekreter Emrullah Gördük'ün, Nesih Aktepe'den; Mali Hizmetler Dairesi Başkanı Özlem Tekin'in, yurt dışına kaçan Zülküf Karatekin ile KCK sanığı Hüseyin Bayrak'tan talimat aldığı öne sürüldü. Basın Yayın Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Berivan Güneş'e de Sedat Yılmaz, komiser olarak atandı.

DEM'li vekil Aydeniz'den küstah sözler! 'Kürdistan'ı işgal ediyorsunuz'DEM'li vekil Aydeniz'den küstah sözler! 'Kürdistan'ı işgal ediyorsunuz'

DEM Partililerden devletin valisine küstah tehdit! 'Seni sokağa çıkarmayacağız'DEM Partililerden devletin valisine küstah tehdit! 'Seni sokağa çıkarmayacağız'

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 145
  • 2 ay önce Şikayet Et
    bu ermeni devşirmesi kürtler, israil'in vaadedilmiş mezarlık bekçisi zihniyetinin ta kendisidir. israil bize saldıramaz, içimizdeki 13,5 milyon kürt ve chp'li güruhun içindeki sabetayist selânik dönmeleri dahil 15 milyonu kullanıp kaos ile ülkeyi karıştırıp hedeflerine ulaşmak isteyecekler ama bi haltta yiyemeyecekler ve deşifre olacaklar.. devlet kim olduklarını biliyor, halk bilmiyor.
    Cevapla
  • Osmanlı Torunu 2 ay önce Şikayet Et
    Siz Devletin Tokadını yemediniz Herhalde Hadi bir deneyin
    Cevapla
  • ugr btn 2 ay önce Şikayet Et
    devlet gücünü nezaman göstercek bu teröristlere,memleket elden gidincemi
    Cevapla
  • necmettin 2 ay önce Şikayet Et
    yılanın başı ufakken ezilmeli
    Cevapla
  • Birtürk 2 ay önce Şikayet Et
    Hdpnin aTası cHp
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depreme hazırlık bir beka meselesidir
CHP'de gerilim! Mansur Yavaş kürsüde isyan etti!  Özel ve İmamoğlu'ndan jet cevap