İçişleri Bakanı Yerlikaya, CHP'li Bakan'la görüşecek

İçişleri Bakanı Yerlikaya ile CHP'nin gölge bakanı Murat Bakan, yarın görüşme gerçekleştirecek.

GİRİŞ 09.06.2024 11:42 GÜNCELLEME 09.06.2024 12:40
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, CHP'nin Gölge İçişleri Bakanı Murat Bakan ile bir araya gelecek.

İçişleri Bakanlığı'nda saat 10.00'da yapılacak görüşmede, Emniyet ve Jandarma Teşkilatı'nın sorunları; AFAD ve Göç İdaresi Başkanlığı görev alanına giren konuların ele alınması bekleniyor. Sınır güvenliği konusunun da masada olacağı ifade ediliyor. 

ERTESİ GÜN ERDOĞAN İLE ÖZEL GÖRÜŞECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, görüşmeden sonraki gün CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e iade-i ziyarette bulunacak. 

Siyasette normalleşme: CHP'nin gölge kabinesi bakanlarla bir araya geliyorSiyasette normalleşme: CHP'nin gölge kabinesi bakanlarla bir araya geliyor

Daha önce de CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile, CHP’nin Gölge Dışişleri Bakanı Genel Başkan Yardımcısı İlhan Uzgel de Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile görüşmüştü.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • emre karadavut 2 ay önce Şikayet Et
    CHP de gerçekten arı gibi çalışan vatan millet için kendisini parçalayan nadir isimlerden biri Murat Bakan beyefendi kendisinden millet olarak biz razıyız Allah yolunu bahtını açık etsin.
    Cevapla
  • Sevim İnegöl 2 ay önce Şikayet Et
    Bakan bir tane. Onunda kim olduğu belli. Abuk subuk cümleler kurmayın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Paris 2024'e Türkiye damgası! Millilerimizden 28 madalya
Türkiye'den İsrailli bakana sert tepki: İftira ve yalan dolu!