İYİ Parti'de toplu istifa! O partiye geçtiler

İYİ Parti Bakırköy İlçe Örgütü’nde toplu istifa yaşandı. İlçe Başkanı Çağlar Derin’in de aralarında olduğu 40 kişi, CHP’ye geçti. Rozetlerini CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik taktı.

GİRİŞ 13.06.2024 10:02 GÜNCELLEME 13.06.2024 14:19
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

İYİ Parti’nin Bakırköy İlçe Örgütü’nde 40 kişi istifa etti. İstifa edenlerin arasında İlçe Başkanı Çağlar Derin, İlçe Muhasibi Ömer Acar, Teşkilat Başkanı Bilgehan Selimoğlu, Kadın Politikaları İlçe Başkan Yardımcısı Hediye Soyyiğit ve Gençlik Kolları Başkanı Yiğit Efe Yöndem de yer aldı.

İstifa edenler, CHP’ye üye olma kararı aldı. Yeni üyeler için CHP Bakırköy İlçe Başkanlığı’nda bugün tören düzenlendi. Rozetleri CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve CHP Bakırköy İlçe Başkanı Gizem Başaran Arslan taktı.

"BİR ARADA MÜCADELE EDECEĞİZ"

Özgür Çelik, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

*2017 referandumundan bu yana bir biçimiyle yan yana durmayı başarabilmiş herkes 2023 seçimlerinden sonuç aldı. Bu yönüyle farklı siyasi partilerde siyaset yapmış olsak da aslında hedefimiz ve mücadelemiz ortaktı.

*Birlikte 2024’te yerel yönetimlerde başarı elde edip, yeniden bu topraklara umut tohumlarını ekip belki bir erken seçimle, belki 2028’de Türkiye’nin demokrasi mücadelesini yeniden birlikte vermek.

*Cumhuriyetimizi yeniden demokratik bir cumhuriyet hâline getirmek hepimizin ortak mücadelesiydi.

*Ayrı ayrı alanlarda olsak da bugün artık bir arada mücadeleye devam edeceğiz. Kıymetli başkanıma ve heyetine teşekkür ediyorum, hoş geldiniz diyorum. Yolunuz açık olsun diyorum.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 38
  • devriye 2 ay önce Şikayet Et
    Değişen bir şey zaten onlarda geldikleri yere geri döndüler....
    Cevapla
  • cabba 2 ay önce Şikayet Et
    Bunla ÜLKÜCÜ falan değil vatan millet düşmanı devşirmeler
    Cevapla
  • molla 2 ay önce Şikayet Et
    ...Yani İP= CHP mi oluyor?...Bahçeliye güya kızıp ipli olan ülkücüler, yuvaya dönün.
    Cevapla
  • no name. no face 2 ay önce Şikayet Et
    İP e geldikleri gibi gittiler....
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    ''Cumhuriyetimizi yeniden demokratik bir cumhuriyet hâline getirmek hepimizin ortak mücadelesiydi.'' Vay be bu cümleyi sarf edenlerin mazisine bakıyorum da bana çok komik geliyor. Kendimi gülmekten alıkoyamıyorum...size inanan sizin gibi olsun...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli Haham'dan skandal sözler! Filistinli esirlere tecavüz eden askerleri savundu
Selçuk Bayraktar: Dünya maalesef çok korkunç bir karanlığa doğru gidiyor