Cumhurbaşkanı Erdoğan G7'de dünyaya seslenecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün G7 Liderler Zirvesi'ne özel davetli olarak katılacak. Erdoğan, G7 yüksek düzeyli zirve oturumunda dünya liderlerine seslenecek. Gündeminde İsrail'in 8 aydır Gazze'de sürdürdüğü katliam olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan G7'de dünyaya seslenecek!
Cumhurbaşkanı Erdoğan G7'de dünyaya seslenecek!
GİRİŞ 14.06.2024 06:52 GÜNCELLEME 14.06.2024 14:52
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Küresel siyasetin nabzı, İtalya'nın ev sahipliğinde düzenlenen G7 Liderler Zirvesi'nde atıyor. İsrail'in Gazze'deki katliamı, Rusya-Ukrayna savaşı ve ekonomik iş birliği konuları liderlerin gündeminde yer alıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İspanya'daki resmi temaslarının ardından bugün dünya liderleriyle birlikte yüksek düzeyli zirve oturumuna katılacak. Konuşmasında öncelikli gündem 'Gazze' olacak.

G7 LİDERLERİNE GAZZE ÇAĞRISI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazze'de kalıcı ateşkesin sağlanması adına Türkiye'nin yürüttüğü diplomasiyi ve yapılan insani yardımları anlatacak. Erdoğan İsrail'in 8 aydır Gazze'de gerçekleştirdiği katliama dünyanın nasıl sessiz kaldığına dikkatleri çekecek.

G7 Liderler Zirvesi'nde, Rusya-Ukrayna savaşının yol açtığı küresel meseleler de ele alınıyor. Uluslararası enerji ve gıda sektörlerinde yaşanan sorunlara mercek tutuluyor. Sürdürülebilir kalkınma ve ekonomik iş birliği konuları da gündemde.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İspanya'da! Türkiye ile İspanya arasında 11 anlaşma imzalandıCumhurbaşkanı Erdoğan, İspanya'da! Türkiye ile İspanya arasında 11 anlaşma imzalandı

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 29
  • Bağkur tescil 3 ay önce Şikayet Et
    Bağkur tescil mağdurları ve kademeli emeklilik mağdurları ve de staj ve çıraklık mağdurlarını da unutmayın lütfennn
    Cevapla
  • Muhsin 3 ay önce Şikayet Et
    Herkes istediği gibi giyinemez. Onu evinde yaparsın. Evinde istersen çıplak dolaş. Kimse karışamaz. Ama,, sokakta, avmde, çarşı pazarda, kamusal alanda,,,,, Teşhircilik, çıplaklık, vücut sergilemek, fuhşiyat, fitnelik, fesatlık, bozgunculuk, zorbalık Yapamazsın.. TEŞHİRCİLİK ÇIPLAKLIK VÜCUT SERGİLEMEK FUHUŞ ZİNA FUHŞİYAT FİTNELİK FESATLIK BOZGUNCULUK ZORBALIK HARAM HERKESE HARAM .
    Cevapla
  • Hakan 3 ay önce Şikayet Et
    Konuşma yapmak anlamsız. Anlamlı olması için aynı anda bir miktar askeri faaliyette bulunmak gerekir.
    Cevapla
  • Peki 3 ay önce Şikayet Et
    Orada neden emeklinin müktesep hakkını vermediğini anlatacak.
    Cevapla
  • CCC 3 ay önce Şikayet Et
    Açgözlüler 3 kuruş para icin pkkya oyverenler iki cihandada yakası bir araya gelmesin.
    Cevapla
  • diger 3 ay önce Şikayet Et
    Reisi oraya davet etmeleri manidar. Gidip hepsine kızacak. Neden bu adamlara bu kadar destek oluoysunuz diye.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
En fazla askere sahip Müslüman ülke açıklandı! Türkiye kaçıncı sırada?
Türkiye'nin hamlesi PKK'yı kilitledi! Mustafa Karasu: ABD de önleyemez!