CHP yönetiminde 8 istifa

CHP Akseki İlçe Yönetim Kurulu üyesi 8 kişi, partinin zarar gördüğünü belirterek toplu istifaya gitti.

CHP yönetiminde 8 istifa
CHP yönetiminde 8 istifa
GİRİŞ 15.06.2024 14:03 GÜNCELLEME 15.06.2024 15:18
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İstifa eden üyeler bugüne kadar birçok olumsuzlukla, karşılaştıklarını fakat seçim sürecinde dimdik ayakta durduklarını ve Cumhuriyet Halk Partisine bir leke getirmemek adına sabrettiklerini söylediler.

Üyeler, yazdıkları dilekçede CHP Akseki ilçe başkanının partinin aleyhine yapmış olduğu olumsuz tutum ve davranışlardan duydukları rahatsızlıktan dolayı yönetim kurulu üyelerinden istifa ettiklerini belirttiler.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 3
  • Alis 2 ay önce Şikayet Et
    Daha bu başlangıç dostum
    Cevapla
  • Eyüpyılmaz 2 ay önce Şikayet Et
    Bu saata kadar c.h.p.nin karanlığını görmeyenlere ne diyeyim
    Cevapla
  • aras16 2 ay önce Şikayet Et
    İyi yapmışlar akp Erdoğan düşmanlığı kadar ne fetö nde pkk düşmanlığı yapmıyanlar birde üstüne üstlük pkk ile kent uzlaşısı yapıyorlar. Kime hizmet ettikleri belli zaten onurlu olan istifa eder
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig devinden Sadio Mane bombası! Başkan bizzat devrede
CHP'de gerilim! Mansur Yavaş kürsüde isyan etti!  Özel ve İmamoğlu'ndan jet cevap