AK Parti'de görev değişimi! 2’si büyükşehir 5 il başkanı...

AK Parti MYK'sı 'değişim' ana gündemiyle toplanıyor. Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın liderlik edeceği kritik toplantıda 2'si büyükşehir olmak üzere 5 il başkanının değişmesi bekleniyor.

GİRİŞ 23.06.2024 14:13 GÜNCELLEME 23.06.2024 14:33
Bu Habere 83 Yorum Yapılmış

AK Parti'de Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Başkan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde toplanıyor.

2'Sİ BÜYÜKŞEHİR 5 İL BAŞKANI DEĞİŞİYOR

MYK'da ana gündem 31 Mart yerel seçimleri sonrası ortaya çıkan 'değişim' talebi ve iç muhasebe. 2'si büyükşehir olmak üzere 5 il başkanının değişmesi bekleniyor. İlçe başkanları özelinde de çalışmalar yürütülüyor. MYK'da yerel seçimler sonrası ortaya çıkan tablo ve teşkilatlardaki son duruma ilişkin de detaylı bir şekilde ele alınacak.

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN 'DEĞİŞİM' MESAJLARI

Hatırlanacağı üzere Başkan Recep Tayyip Erdoğan, seçim gecesi yaptığı balkon konuşmasında "Milletimizin başta değişim ve yenilenme talebi olmak üzere sandık sonuçlarıyla bize ulaştırdığı beklentinin farkındayız" özeleştirisinde bulunmuştu.

Erdoğan daha sonrasında "Yeri ve zamanı geldiğinde; kırmadan, dökmeden, küstürmeden değişimi yapacağız." mesajı vermişti.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 83
  • Vatana Sevdalı 2 ay önce Şikayet Et
    Organize Sanayi ler, Tarım ve Tarımsal sanayiler, spor tesisleri vs vs... Rabbim razı olsun. Eksiklik kusur yokmu dur? Elbette vardır. Bu işlerden menfaatlenmek isteyen yok mudur? Elbette vardır. Rabbim Cumhurbaşkanımız'dan razı olsun özgürlükler anlamında üniversiteler, askeri alanlar resmi kurumlar.. İnsanlar özgürce Her yere girip çıkabiliyor görev yapabiliyorlar. Pkk ile mücadele.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Sayın Başkan değişim çok önemli değil emekli memurlara 8.000 tl seyyanen zam bekliyoruz babalar oğullar arasında ayırım yapmaz
    Cevapla
  • Müfit Özeke 2 ay önce Şikayet Et
    Baba evlatları arasında ayrım yapmaz deyimi yerle bir olmuştur. Birine seyyanen öbürüne ne halin varsa gör.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    İlk önce genel merkez teşkilat başkanı değişmeli
    Cevapla
  • Vatandaş 2 ay önce Şikayet Et
    Örneğin bu benim düşüncem, Sayın Cumhurbaşkanımız son seçimlerde şunu yapabilirdi, Hazineden seçim ödeneği almayacağını, bu yardımı emekli yetim ve dar gelirlilere dağıtılacağını, seçim çalışmalarında vatandaşlarımızın bizleri tanıdığını var sayarak afiş, vb. giderleride yapmayacaklarını beyan edip gerçekleştirseydi iddia ediyorum oy patlaması olurdu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Paris 2024'e Türkiye damgası! Millilerimizden 28 madalya
Manisa'da kadına şiddet kameralarda!