Son dakika: Devlet Bahçeli'den 'Cumhur İttifakı' açıklaması: Çok net mesaj verdi

Son dakika: MHP Lideri Devlet Bahçeli TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında "Cumhur İttifakı yoluna devam edecek. Cumhur İttifakı Türkiye'nin ruh köküdür" dedi.

GİRİŞ 25.06.2024 12:22 GÜNCELLEME 25.06.2024 12:59
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA: Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu.

Bahçeli grup toplantısı sonrası rahatsızlandı! Bahçeli grup toplantısı sonrası rahatsızlandı!

Bahçeli'nin açıklamaları şu şekilde;

Milletimizin sesine kulak verdik, vereceğiz. Yorulmayacağız, yenilmeyeceğiz, durmayacağız. Önce ülkem ve milletim diyeceğiz.

DİYARBAKIR'DAKİ ANIZ YANGINI

Hiçbir bölücü Türk komploda yer almaz. Yangın bahanesiyle nefret saçan Türkiye düşmanıdır. Anız yangınının yaraları sarılacak. MHP olarak sürecin takipçisi olacağız. 

(Dünya Savaşı söylemleri)

Dünya baş döndüren gelişmelerin, akılları bulandıran hadiselerin, iftira tefrit arasında gidip gelen, ihtiraslı münasebetlerin çekimi arasındadır. 3. Dünya Savaşı ile ilgili alarm zilleri çalanlara yenileri eklenmekte. Sırbistan cumhurbaşkanı ileri giderek dünyada 3-4 ay içinde büyük çatışma yaşanacağını söylemiştir. İngiliz dergi de son sayısında savaş manşetlerini atmıştır. 

"TEYAKKUZDA OLMALIYIZ"

Dünya Savaş riski telaffuz ediliyor. Jeopolitik hesaplaşmalar arttı, teyakkuzda olmalıyız. Türkiye'miz milli güç unsurlarını tetikte tutma durumundadır. Dünya Savaşının hangi sonuçlara yol açacağını idrak etmek mümkündür.

Terörle mücadeleden rahatsızlar. Türkiye'nin çatışma alanı gösterilmesi yanlıştır.

İsrail hala Gazze'ye saldırıyor barış arayışlarını sekteye uğratıyor, 263 gündür masum Filistinli kardeşlerimizin kanını döküyor. Caniyahu Gazze'de çatışmaların sona yaklaştığını birliklerin Lübnan sınırına taşınacağını söylüyor. İsrail-Filistin Savaşı bölgeye sıçrar. 

"SÜLEYMANİYE PKK ÜSSÜNE DÖNÜŞÜYOR"

Basra ile Kızıldeniz bölgesinde oyunlar kurulmakta. Hint Pasifik bölgesi kaynamakta ve karışmaktadır. İran'da kumar oynanmaktadır. Süleymaniye PKK üssüne dönüşüyor. Rusya başkanı Putin, Çin ziyaretinden sonra Kuzey Kore'ye gitmiş ve savunma anlaşmalarını imzalamıştır. Bu gelişmeler tedirgin ve endişeli bekleyişleri tırmandırmaktadır. Ortaya çıkan küresel denge kaybının düzeltilmesinde ihtiyaç olan diyalog arayışlarının yetersiz kaldığı, silah seçeneğinin gündeme alındığı görülmekte. İran'ın PKK'ya Dron yardımı yapması kaygı verici.

"İSTANBUL'U İKİNCİ VATİKAN'A DÖNÜŞTÜRMEYE KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ"

Ukrayna Barış Zirvesi'nde dağ fare doğurmuştur. Rusya'nın davet edilmediği barış zirvesi hangi akla hizmettir. Hem barış zirvesi planlayıp hem de Rusya'yı çağırmamak hayatın gerçeklerine sırt dönmek olarak yorumlanmayacak mıdır.

Zirvede Türkiye'nin egemenlik hukuku yok sayılmıştır. Fener Rum Patrikhanesi'nin statüsü bellidir. İdari açıdan Fatih kaymakamlığına bağlı olmakla birlikte seçilmiş patrik Türk vatandaşıdır. Türkiye'de Konstantinopolis diye bir yer yoktur. Tam tersini iddia edenler Bizans sevdalısıdır. İstanbul'u ikinci Vatikan'a dönüştürmeye kimsenin gücü yetmez. İstanbul milli ve manevi namusumuzun timsalidir. Ekümenik kartını devreye sokanlara mukabele ve mukavemet göstereceğiz. Asla boyun bükmeyeceğiz, hakikati savunmaktan geri adım atmayacağız.

CUMHUR İTTİFAKI'NDA BİRLİK MESAJI

Sarsıcı gelişmelerin ülkemize doğrudan tesir ettiğini değerlendiriyoruz. Mayası bozuk çevrelerin faal olduğunu görüyoruz. Türkiye'nin direncini kırmak sureti ile istikrar ortamını zedelemek amacı ile bir kampanya ilerlemekte. Şaibeli devrimciler, Tatlısu kurnası eski tüfekler, yozlaşmış elitler geceli gündüzlü operasyon yürütmekte. Cumhur İttifakı yoluna devam edecek. Cumhur İttifakı Türkiye'nin ruh köküdür. 

Sarosçu Kavala ile Demirtaş'ın serbest kalmasına, terör devletinin kurulmasına, Akdeniz'deki haklarımızın hiçe sayılmasına, bölünmenin doğal karşılanmasına tamam dersek sesimizi kısarsak bizden iyisinden Şam'da kayısı olması kaçınılmazdır. Bizi terbiye etmeye manevramızı daraltmaya çalışıyorlar. Ülkücü hareket en son 12 Eylül'de sanık sandalyesine oturtulmuş nice haksızlığa dibine kadar maruz kalmıştır.

MHP ve ülkü ocaklarını sabah akşam asıp kesiyorlar. Bazı TV kanalları, satılmış yazarlar, STK yöneticileri MHP ile yatıp MHP ile kalkıyorlar. Bunlara destek veren CHP başkanı da kale duvarlarımızı taşa tutuyor. Bu şahsın o iki kişi diyerek plan dahilinde suçladığı saldırdığı değerler benim ülküdaşlarım ve partimizin saygın isimleridir. CHP genel başkanı iki arkadaşımıza değil sağında solunda yuvalanan Türkiye düşmanlarına baksa daha tutarlı daha isabetli davranış içinde olacak. Tek bir ülküdaşımız bile bunların alayına yetecektir.

Kafamız Milletin gündemiyle meşgul. Bizi çekmek istedikleri bataklıkları reddediyoruz.

"SİYASİ AHLAKLA BAĞDAŞMAZ"

CHP kendi içinde istikrar kuramamış hastalıklı bir bünyedir. Bu hastalığı tedavi edecek çarenin bulunmayışı Türk demokrasisi için kayıptır. Özgür Özel'e verilmiş ev ödevi listesinde MHP ile uğraşma görevi verilmiştir. Bu zatın her meselede partimizi zan altında bırakma gayesi siyasi ahlakla bağdaşmamaktadır.

MHP ve Ülkü Ocakları'nı sorgulatamayız. Davamızı çapulcuların keyfine göre yargılatamayız.

(Sinan Ateş davası)

"HAKKIMI HELAL ETMEYECEĞİM"

1 Temmuz'daki davaya sadece avukatlarımız katılacaktır. Bunun dışında kimse bulunmayacaktır. MHP'yi bir cinayet ile suçlayanlara bu can bu bedende olduğu sürece hakkımı helal etmeyeceğim, hepsiyle hem bu dünyada hem mahşerde tek tek hesaplaşacağım. Pensilvanya hukukunun değil Türkiye hukukunun geçerli olduğunu göreceğiz. Köklerini kurutmak bizim için an meselesi.

(DEM Partililerin 'Yaşasın Portekiz' paylaşımı)

Milli takımımız yarın akşam kader müsabakası olan Çekya maçında evlatlarımız ter dökecek. Yenseler de yenilseler de hepsinin gözünden öpüyorum. Ay yıldızlı formamızı taşıyan evlatlarımız Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmekte. Arda Güler evladımıza yapılan tartışmaları takip ettim; Arda'nın paylaştığı gibi Türk'e durmak yakışmaz. Futbolda yenmek de vardır yenilmek de.

DEM'lilerin 'Yaşasın Portekiz' paylaşımı tam bir namussuzluktur. İhanet nasıl da gönülleri kapatıyormuş. Bu hain emekli maaşı alıyorsa kesilmesi vatandaşlıktan çıkarılması tek seçenektir.

KAYNAK: AA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 48
  • bahtiyar 3 gün önce Şikayet Et
    helal olsun
    Cevapla
  • İnşallah 3 gün önce Şikayet Et
    mhp nin sinan ateşi öldürmek için buna hiç bir gerekçe yoktur. mhp nin sinan ateşi öldürmeye ihtiyacı da yoktur. bunun tamamen bir fetö işi olduğu gayet açıktır. cinayetin arkasında fetönün olduğu çok açık bellidir. ve mhp ye yıkmaya çalışmaktadır. lakin tuzakları başlarına geçecek İnşallah.
    Cevapla
  • aynur 3 gün önce Şikayet Et
    Ağzına sağlık sayın Devlet Bahçeli bu vatanın sizin gibi insanlara ihtiyacı var
    Cevapla
  • kumpas-3 3 gün önce Şikayet Et
    cinayeti işleyenler bir sebepten dolayı cinayeti azmettirenlerin isimlerini verince çorap söküğü gibi işin arkasından fetö, mossad, cia çıkarsa işte o zaman bu zavallılar tedirgin olmayacaklarmı. katiller konuşmasın diye içerde öldürmeye kalkarlar mı. kim bilir. belkide mhp ye tuzak kuracakken tuzakları başlarına geçiverir. Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır.
    Cevapla
  • kumpas-2 3 gün önce Şikayet Et
    cinayeti işleyenler, ya da başka sebeplerden dolayı cinayeti işlettirenlerin isimlerini verirse. ve cinayeti azmettirenlerin fetö, mossad, cia olduğu ortaya çıkarsa. işte o zaman ava giderken avlanmış olmuyorlar mı. işte o zaman tuzakları başlarına geçmiş olmuyormu. mhp ye kumpas kurup iftira atıp cumhur ittifakını yıkmaya çalıştıkları ortaya çıkarsa ne olacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trafik polislerinin gösterisinde korkunç kaza!
Erdoğan talimatı verdi! Dar ve orta gelirli vatandaşa konut desteği