Erdoğan'ı hedef almışlardı! AK Parti'den son dakika YRP açıklaması: Hadsizlik!

AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Yeniden Refah Partili Doğan Aydal'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili yaptığı skandal açıklamalara tepki gösterdi.

Erdoğan'ı hedef almışlardı! AK Parti'den son dakika YRP açıklaması: Hadsizlik!
Erdoğan'ı hedef almışlardı! AK Parti'den son dakika YRP açıklaması: Hadsizlik!
GİRİŞ 12.07.2024 23:37 GÜNCELLEME 12.07.2024 23:37
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanvekili Doğan Aydal'a çok sert tepki gösterdi.

'EN BASİT TABİRİYLE HADSİZLİKTİR!'

Yazıcı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Aydal'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili açıklamalarının hadsizlik olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Yeniden Refah Partisi Genel Başkanvekili Doğan Aydal'ın 'Erdoğan anayasayı değiştirmezse bir başka ülkeye gider, Amerika'ya gider' sözleri en basit tabiriyle hadsizliktir. Siyaseti demokratik yarıştan iftira kampanyasına dönüştürenler, milletimizden hak ettiği cevabı mutlaka alacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik bu aşağılık sözlerini kınıyor, kendisini edebe davet ediyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yeri, aziz milletimizin yanı, aziz milletimizin gönlüdür."

NE OLMUŞTU?

Yeni Anayasa çalışmaları hakkında konuşan Aydal, "Anayasa değişmezse, yurt dışına bir sebeple gider de oğlunu ya da damadını yardımcı olarak bırakırsa, Türkiye için bir başka zarar olur" diyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yurt dışına kaçabileceği iddiasında bulunmuştu.

KAYNAK: AA
Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • Bey kaya 1 ay önce Şikayet Et
    YRP bu kadar sacmalayamaz veya sacmalamamalidir. Aksi halde boylesi tam bir hayvanliktir!!
    Cevapla
  • blnt 1 ay önce Şikayet Et
    yrp denilen pensilvenyanın kontrolündeki bu yapı (parti) 0,000001 halk oyunuda bu şekilde bitirmiş oldu
    Cevapla
  • VATANSEVER ASKER 1 ay önce Şikayet Et
    PKK tehlike de ; BUNLAR SİNSİ ve HAİN TÜRK MASKELİ D Ü Ş M AN dır. Ancak sahiplerini yerlebir ettik bunlarıda SİLECEĞİZ.!
    Cevapla
  • VATANSEVER ADANALI 1 ay önce Şikayet Et
    fetö ALÇAĞININ Türkiyedeki temsilcileri Oradaki sahiplerinden aldıkları emiri yerine getiriyorlar ; ama nafile çırpınışlar ; aydal sen ve başkanın fatih nereye kaçıp kurtulacağınızı sanıyorsunuz; milletimizin vereceği CEZADAN KURTULMAK Y O K !
    Cevapla
  • Derinceli 1 ay önce Şikayet Et
    CHP iktidar olursa görürüz o zaman. hoplayıp durmayın...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den İsrailli bakana sert tepki: İftira ve yalan dolu!
'Çevreci' Şahan Gökbakar fena yakalandı! Villası kaçak çıktı! Yıkım kararı