Süleyman Soylu'dan flaş karar: TBMM’ye müracaat edeceğim

Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, Cumhuriyet Gazetesi'ne çok sert tepki gösterdi. Soylu, dokunulmazlığının kalkması için TBMM’ye müracaat edeceğini açıkladı.

Süleyman Soylu'dan flaş karar: TBMM’ye müracaat edeceğim
Süleyman Soylu'dan flaş karar: TBMM’ye müracaat edeceğim
GİRİŞ 13.07.2024 14:33 GÜNCELLEME 13.07.2024 14:37
Bu Habere 157 Yorum Yapılmış

Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, son dönemde bazı suç örgütü davaları ve haberlerine adının karıştırılmasına çok sert tepki gösterdi.

Soylu, ''Özgür Özel ile dirsek temasında olup, beni dokunulmazlıkla tehdit edenler elinizde ne belge varsa ortaya koymazsanız şerefsizsiniz.''dedi.



Dokunulmazlığımın kalkması için TBMM’ye müracaat edeceğini belirten Soylu şu ifaeleri kullandı;

''Haysiyet celladı alçaklar… Yıllardır intikamınız ve iftiralarınız bitmedi… Cumhuriyet gazetesi ! Baronluğumu ispat etmezseniz namertsiniz. Size yakında bir imkan daha vereceğim.. Dokunulmazlığımın kalkması için TBMM’ye müracaat edeceğim.. Özgür Özel ile dirsek temasında olup, beni dokunulmazlıkla tehdit edenler elinizde ne belge varsa ortaya koymazsanız şerefsizsiniz… fetöcüler, pkk’lılar, uyuşturucu tüccarları, suç çeteleri soros’un çocukları sizde gelin. Allah büyüktür ve adildir…" ifadelerini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 157
  • Mehmet 1 ay önce Şikayet Et
    Meyve veren ağaç taşlanır. Muhatap olma
    Cevapla
  • Ali Cesaret 1 ay önce Şikayet Et
    Palavrayı bırak Sizi iyi biri olarak biliyoruz. Derhal Müracaatını yap. ELİNİ TUTAN MI VAR ? ! Ha gayret, ha Cesaret ! Bir Mert-Yiğit GÖRELİM
    Cevapla
  • Ismail 1 ay önce Şikayet Et
    #Binsoysuzabirsoyluyeter Vesselam
    Cevapla
  • Düşün 1 ay önce Şikayet Et
    Kaldırt çıksın hersey ortaya ama bence sözde kalır tarihin en iyi ve en başarılı içişleri bakanı Sayın Ali Yerlikayadır.
    Cevapla
  • kemal 1 ay önce Şikayet Et
    ALLAH Bu ÜLKE için çalışanlardan razı olsun sizde zor zamanda bakanlık yaptınız. Sayın Soylu Sizlerden de ALLAH Razı olsun kim ne derse desin sizde güzel insansınız. Sen Soyadın gibi SOYLU bir insansın Size laf atan alçaklar intikam için yapıyorlar. Hep aynı değiller mi ki zaten.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İkinci emeklilik sistemi geliyor: Yeni düzenlemeler için tarih verildi
Galatasaray'da ayrılık! Süper Lig'in yeni ekibine gitti