MHP'den Özgür Özel'in el öpme eleştirilerine yanıt gecikmedi!

MHP Genel Sekreteri Büyükataman, "Terör örgütü sempatizanlarının elini öpmekten ar etmeyen" diyerek, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in el öpme eleştirilerine sert tepki göstererek yanıt verdi.

MHP'den Özgür Özel'in el öpme eleştirilerine yanıt gecikmedi!
MHP'den Özgür Özel'in el öpme eleştirilerine yanıt gecikmedi!
GİRİŞ 16.07.2024 18:48 GÜNCELLEME 16.07.2024 18:48
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Terör örgütü sempatizanlarının elini öpmekten ar etmeyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, FETÖ artıklarının suflelerini Meclis kürsüsünde tekrarlayarak Genel Başkanımızı ve kahraman özel hareket polislerimizi hedefe koymaya çalışmıştır" dedi.

Özel Harekat Başkanı Süleyman Karadeniz, dünkü 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün anmaları kapsamında Özel Harekat Başkanlığı'nı ziyaret eden MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin elini öptü. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin bugünkü grup toplantısında Karadeniz'e, Bahçeli'nin elini öptüğü anda çekilen fotoğraf üzerinden tepki gösterdi. Özel, "Sen devletin polisi olmayı yanlış anlamışsın, yanlış devletin eline sarılmışsın" dedi.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Özgür Özel'in açıklamasına sosyal medya hesabından cevap verdi.

Büyükataman, "Terör örgütü sempatizanlarının elini öpmekten ar etmeyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, FETÖ artıklarının suflelerini Meclis kürsüsünde tekrarlayarak Genel Başkanımızı ve kahraman özel hareket polislerimizi hedefe koymaya çalışmıştır. Türkiye Cumhuriyeti devletinin, 'Devlet seri katil' diyenlere sahip çıkanlardan, 'PKK sizi tükürüğü ile boğar' diyenlere kol kanat gerenlerden, 'Kimyasal silah kullandı' diyerek şanlı Türk askerine iftira atanlardan, terörün örgütünün siyasi uzantılarının gönlünü hoş etmek uğruna her türlü milli menfaatin karşısında pozisyon alanlardan öğrenecek bir devlet terbiyesi yoktur. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin Özel Harekat Başkanlığı'nı ziyaretinin ardından; FETÖ'cü ucubelerin, PKK'lı canilerin, fonlanan sözde gazetecilerin ve CHP'nin koro halinde saldırması elbette tesadüf değildir. Özel hareket polisleri, terörün ve uzantılarının korkulu rüyasıdır. Özgür Özel ve korosunun gerçek rahatsızlığı, terörle mücadeledeki kararlılığımız ve başarımızdır. Vatan evlatlarını, bu milletin göğsünü kabartan kahramanlarımızı hedefe koymak, terör örgütünün siyasi ofisiyle sinsice ittifak kuran CHP'ye yakışan bir tavırdır" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: DHA
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 14
  • Emekli 1 ay önce Şikayet Et
    Sayın Devlet Bahçeli bu ülkenin sigortasıdır,vatanın bölünmez bütünlüğü için mücadele ediyor elinin öpülmesini hak ediyor,
    Cevapla
  • Mizah 1 ay önce Şikayet Et
    Ne var bunda büyütecek bir devlet büyüğünün elini öpmüş. İyide yapmış.
    Cevapla
  • Murat44 1 ay önce Şikayet Et
    Özelin yaptığıda yanlış,polis memurunun yaptığıda.Kurum çalışanları tokalaşma harici kim olursa olsun bu tür hareket yapmamalı
    Cevapla
  • malatya balabanlı 1 ay önce Şikayet Et
    Ben mhpli değilim ama el öpmüşse ne olmuş , saygıdan dolayı bu normal karşılanmalı . Özgür bey hapisteki teröristlerin elini öpenlere selam gönderenlerden ( kendisi dahil ) hesap sorsun .
    Cevapla
  • gediğine koyar 1 ay önce Şikayet Et
    eli üpülecekler ve eline tükürülecekleri ayırmak bizim vasfımızdır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depreme hazırlık bir beka meselesidir
'Çevreci' Şahan Gökbakar fena yakalandı! Villası kaçak çıktı! Yıkım kararı