Doğu Perinçek'in sözleri CHP'lileri kızdırdı! Hakaretler havada uçuştu

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in, Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) ilişkin kullandığı sözler partilileri kızdırdı. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, sosyal medya hesabından sert bir mesaj yayımladı.

GİRİŞ 21.07.2024 10:16 GÜNCELLEME 21.07.2024 10:40
Bu Habere 362 Yorum Yapılmış

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Flash TV'de konuk olduğu programda CHP'ye sert sözlerle yüklendi. Perinçek, "CHP isterse yüzde 90 oy alsın iktidar olamaz. Halk bu desteği vermez, ordu da vermez, polis de vermez. Halk oy verse bile son tahlilde ne buna ordu razı olur ne polis razı olur" ifadeleriyle CHP'yi eleştirdi.

CHP'DEN SERT YANIT

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Perinçek'in açıklamalarına X hesabından yanıt verdi.

Başarır, "Neymiş? Cumhuriyet Halk Partisi %90 oy alsa da bazı güçler bizi iktidara getirmezmiş. Ona ne senin gücün ne de ağababalarının gücü yetmez" derken, söz konusu açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"İradesini iktidar ve yanlılarına ipotek veren, siyaseten beyin ölümü gerçekleşen ve siyasi bir bunak olan Doğu Perinçek denen utanmaz; partimiz hakkında ipe sapa gelmez cümleler kullanmış.



"SEN HADDİNİ BİLECEKSİN"

Neymiş? Cumhuriyet Halk Partisi %90 oy alsa da bazı güçler bizi iktidara getirmezmiş. Ona ne senin gücün ne de ağababalarının gücü yetmez. Sen haddini bileceksin! Partimizin ve ülkemizdeki seçmenlerin adını, iradesini ağzına alırken bir değil, bin kez düşüneceksin! Kandil'in püskülü! Çeneni kes, haddini bil! Hadsiz herif!"

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 362
  • suşehrili 1 ay önce Şikayet Et
    DOĞU PERİNÇEK kitabın ortasından konuşmuş AĞZINA SAĞLIK chp eski chp değil sıkıntılı
    Cevapla
  • Vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    Ne hakareti etmiş CHP, bu kişiyi adam yerine bile koymam..
    Cevapla
  • YAVUZ OL 1 ay önce Şikayet Et
    Bizi pkk ve lgbt nin kankaları mı yönetecek , aman Allahım.
    Cevapla
  • dadaş ibo 1 ay önce Şikayet Et
    Perinçek doğru demiş... Sizden iktidar olmaz siz kendi partinizi yönetemiyorsunuz devleti nasıl yöneteceksiniz mahir efendi... Başınız belli değil daha....
    Cevapla
  • nana 1 ay önce Şikayet Et
    hdp=pkk=chp=pyd bu eşitliği yıllardır görüyor ve seyrediyoruz, bu chp sınır ötesi harekatlara karşı değil mi, ihalara sihalara karşı değil mi , demirtaşa destek açıklamaları yapmıyormu ey chp ne ayaksın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Engin Polat hakkında tahliye kararı
Biden'ın başı dertte! Suçlarını kabul etti