Son Dakika: Erdoğan'dan Bulgaristan'a geçmiş olsun mesajı

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bulgaristanlı mevkidaşının yangın teşekkürüne ilişkin "Kıymetli mevkidaşım, orman yangınlarıyla mücadele hepimiz için insani bir sorumluluktur" dedi.

GİRİŞ 21.07.2024 19:34 GÜNCELLEME 22.07.2024 08:55
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev, ülkenin Svilengrad bölgesinde çıkan yangınların kontrol altına alınmasına verdiği destekten dolayı Türkiye'ye teşekkür etti.

Radev, X hesabından yaptığı paylaşımda, "Türkiye'nin zamanında desteği için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve Bulgaristan'daki yıkıcı yangınlara karşı mücadele veren cesur Türk itfaiyecilere en içten şükranlarımı sunuyorum." ifadesini kullandı.

Radev'in bu teşekkürüne Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan destek mesajı geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye'nin zor zamanlarda dostlarıyla dayanışma içinde olmaya devam edeceğinin mesajını vererek şu ifadeleri kullandı:

"Kıymetli mevkidaşım, orman yangınlarıyla mücadele hepimiz için insani bir sorumluluktur. Türkiye zor zamanlarda dostlarıyla dayanışma içinde olmaya devam edecektir. Sizlerin nezdinde Bulgaristan halkına şahsım ve milletim adına geçmiş olsun dileklerimi, selamlarımı iletiyorum."

KAYNAK: HABER7
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Kemal 1 ay önce Şikayet Et
    Kapikulenin bulgar tarafinda umumi tuvalete girmek icin bozuk paraniz yoksa pantolona edersiniz. Kapida cok kotuler. Bulgarlara bunlari soyleyin. Umursamiyorlar.
    Cevapla
  • Almancı 1 ay önce Şikayet Et
    Teşekkürün samimi ise kapılarda gurbetçileri keyfi bekletme. Sayın Cumhurbaşkanım bunuda bir dile getirseniz belki sizi dinlerler.
    Cevapla
  • insanlık 1 ay önce Şikayet Et
    Komşu geçmiş olsun. Teröristlere dikkat!
    Cevapla
  • Mert 1 ay önce Şikayet Et
    Allah'ım ne büyük bir ülkeyiz,dünyanın neresinde bir yangın olsa,felaket olsa oradayız,bir de ülkemizde milletimizin ekonomik ve adalet yangınına bir çare bulursak..
    Cevapla
  • Vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    Bulgaristanli dostlarimiza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor Necdet Ünüvar ve Mustafa Destici vb. Hakkında açıklama bekliyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
FETÖ, darmadağın oldu! Terör örgütü büyük bir çıkmaza girdi
Dünyanın en büyük vurguncusu İstanbul'da yakalandı! 6 milyar dolar