AK Parti'de büyük değişim! Gözler o illere çevrildi

Yerel seçimlerin ardından sık sık kurmayları ile bir araya gelen Başkan Recep Tayyip Erdoğan, seçmenin verdiği mesajı aldıklarını vurgulamasının ardından anket çalışmaları ile kapsamlı analizleri inceledi.

GİRİŞ 22.07.2024 09:01 GÜNCELLEME 22.07.2024 09:03
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Değişimin işaret fişeği il başkanları ile başladı, iki kabine üyesi ile devam etti. AK Parti'deki değişim için tüm gözler 23 Temmuz'da yapılacak MKYK toplantısına çevrilmiş durumda...

Kulislerde, MKYK toplantısından sonra bazı genel başkan yardımcılarında bayrak değişiminin olacağı ifade ediliyor.

SİSTEMLİ ÇALIŞMA

Başkan Erdoğan, 31 Mart sonrası atacağı her adımı yol arkadaşları ile birlikte tartıştı, yeni yol haritasını belirlemek için toplantılar düzenledi.



AK Parti, eylülde yapılacak olan olağan kongre sürecine kadar sistemli bir hazırlık dönemi yönetiyor. Seçimlerden sonra Batman ve Rize il başkanları ile başlayan değişim süreci il ve ilçe başkanlıkları ile devam etti.

Erdoğan, son MYK toplantısında, "2 bakan ve 7 il başkanı ile değişim sürecine dair başlangıç yaptık. Kimseyi kırmadan, dökmeden gerektiği zaman bayrak değişimi devam edecek. Bayrak değişimine gitmeyi planladığımız iller var" ifadelerini kullanmıştı.

BAZI GENEL BAŞKAN  YARDIMCILARI GÖREVDEN ALINABİLİR

Gözler salı günü toplanacak MKYK toplantısına çevrilirken, parti kulislerinde, 23 Temmuz'da yapılacak MKYK toplantısında, bazı genel başkan yardımcılarının görevden alınacağı belirtiliyor.

KAYNAK: SABAH
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 57
  • sinan 1 ay önce Şikayet Et
    EYT lilerin çoğu sol görüşlü diğer emeklileride etkiliyor eyt ak partiye zararı oldu
    Cevapla
  • ayhan 1 ay önce Şikayet Et
    ne yapılırsa yapılsın chp emeklileri kışkırtiyor insanlar para için babasını bile satar
    Cevapla
  • Filozof 1 ay önce Şikayet Et
    Reisim sen 52 il il dolaşıp miting yaparken, bulunduğum büyükşehirde seçim süreci boyunca ne bir milletvekili ne il başkanı ne belediye başkanı hiçbirini göremedim sahada. Çalışmayanın görevini sonlandır.
    Cevapla
  • Sade Vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    Özlem Zengini ne zaman görevden alacaksın Reis?
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Yıllardır Bir Başı boş köpek sorunu çözülemedi çok yazık Daha kaç kişi hayatını kaybedecek bu başı boş köpekler yüzünden daha bir bu konuda kanun çıkaramadık yazık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İkinci emeklilik sistemi geliyor: Yeni düzenlemeler için tarih verildi
Süper Lig devinden Sadio Mane bombası! Başkan bizzat devrede