Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika Lozan Barış Antlaşması açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan Barış Antlaşması'nın 101. yıl dönümü sebebiyle bir mesaj yayımladı. Erdoğan, "

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika Lozan Barış Antlaşması açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika Lozan Barış Antlaşması açıklaması
GİRİŞ 24.07.2024 21:20 GÜNCELLEME 25.07.2024 00:36
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Son dakika Recep Tayyip Erdoğan haberleri: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Lozan Barış Antlaşması'nın 101'inci yıl dönümü için bir mesaj paylaştı.

'MİLLETİMİZİN ELDE ETTİĞİ ZAFER, ULUSLARARASI ALANDA DA ONAYLANMIŞTIR'

Erdoğan mesajında  "Bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu belgesi olarak addettiğimiz Lozan Barış Antlaşması’nın 101’inci yıl dönümüdür. Lozan Barış Antlaşması sayesinde milletimizin vatan topraklarını işgal eden müstevlilere karşı elde ettiği zafer, uluslararası alanda da onaylanmıştır" ifadelerini kullandı.

'GERİ ADIM ATMADAN, BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE AYDINLIK YARINLARA YÜRÜYORUZ'

Türkiye'nin bölgesinin istikrar abidesi olarak tam 101 yıldır sürdürdüğü kalkınma yolculuğunu bugün de kararlı bir şekilde devam ettirdiğini belirten Erdoğan şunları aktardı:

"Her gün yeni bir krizin patlak verdiği, geleceğe dair belirsizliklerin arttığı bir dönemde ülkemiz, Türkiye Yüzyılı hedeflerine odaklanmış durumdadır. İçinde bulunduğumuz asra milletimizin mührünü vurma irademizin önüne inşallah kimse geçemeyecektir. Millet olarak yılmadan, zorluklar ve saldırılar karşısında geri adım atmadan, birlik ve beraberlik içinde aydınlık yarınlarımıza yürüyoruz.

Bu düşüncelerle Lozan Barış Antlaşması’nın 101’inci seneidevriyesinde, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal’i, silah arkadaşlarını, bağımsızlığımız uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, gazilerimize hayırlı ve bereketli ömürler diliyorum."

Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 23
  • İnsan 1 ay önce Şikayet Et
    O zaman karasularımızdan ce yurdumuzdaki keneleri temizleyin insan insan olduğu için refah ve huzur dolu yaşasın toprağında haksızlıklara son verilsin suçlu cezasını çeksin dürüstlük gelsin huzur gelsin bunları istiyoruz
    Cevapla
  • ahmet 1 ay önce Şikayet Et
    hani lozandan çekiliyorduk
    Cevapla
  • Fatih 1 ay önce Şikayet Et
    Reis de biliyor lozanın hezimet olduğunu .
    Cevapla
  • murat 1 ay önce Şikayet Et
    Lozan nasıl başarı zannedilir anlamış değilim.
    Cevapla
  • Ersoy 1 ay önce Şikayet Et
    Egedeki 12 adalar ve kendi ellerimizle hibe ettiğimiz yerler için içimiz hiç rahat değil bence Reisimizinde öyledir diye umuyorum Ermenilerin Karabağa çökmesi gibi sonunda alındı sayılır, bizde bu haklarımızı almamız gerekir vakti geldiğinde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray'da ayrılık! Süper Lig'in yeni ekibine gitti
Başkan Erdoğan'dan yasaklı yemin metni okuyan teğmenlere: Bu kılıçları kime çekiyorsunuz