İmamoğlu ve Yavaş arasında ipleri koparan görüşme! Yüzüne kapattı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş arasında iplerin koptuğu, aralarında geçen bir telefon görüşmesi sonucunda Yavaş'ın telefonu İmamoğlu'nun yüzüne kapattığı konuşuluyor.

GİRİŞ 26.07.2024 07:17 GÜNCELLEME 26.07.2024 09:00
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında soğuk rüzgarlar estiği iddiası Ankara kulislerini hareketlendirdi.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde iki ismin arasında gerilim yaşandığı öne sürülürken, gelişmeyi katıldığı canlı yayında ilk olarak gazeteci Altan Sancar gündeme getirdi.

"BANA YÖNELİK İFADELER KULLANIYORLAR"

Canlı yayında yaşanan olayı anlatan Sancar; "Mansur Yavaş yerel seçimler öncesinde Ekrem İmamoğlu'nu telefonla arayarak 'Sosyal medyada bazı hesaplar var bana yönelik ifadeler kullanıyorlar bu hesapları durdurun' diyor. İmamoğlu ise 'Bu hesapların bizimle ilgisi yok' yanıtını veriyor. Bu cevaptan tatmin olmayan Yavaş ise 'Durdurmanızı rica ediyorum' diyerek telefonu İmamoğlu'nun yüzüne kapatıyor" ifadelerini kullandı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 53
  • CCC 1 ay önce Şikayet Et
    Ey emekliler eko 10bin tl verecekti ne oldu aldınızmı? yok böyle aptallık.
    Cevapla
  • Guaidoglu 1 ay önce Şikayet Et
    Bunlar başa gelirse 3 ayda bir yeni hükümet kurulur. Bu millet bunları nasıl seçti anlam veremiyorum. İki koyun emanet edemezsin.
    Cevapla
  • izmirli adam 1 ay önce Şikayet Et
    aynen kardeşim katılıyorum sana
    Cevapla
  • Tuksel 1 ay önce Şikayet Et
    Kendilerini yönetemeyen idare edemezler devlet başkanı olacak düşünsenize
    Cevapla
  • Malazgirt...71 1 ay önce Şikayet Et
    Bunlar mı yönetecek Türkiye'yi.....
    Cevapla
  • salim 1 ay önce Şikayet Et
    altyazı geçeyim, A kişisi B kişisine kiralık trollerine aöyle benle uğraşmasınlar diyor, B kişisi cevaben benim kiralık trollerden değil senle uğraşanlar diyor, A kişisi kızıp külahıma anlat diyor, yalancısın demeye getiriyor ve telefonu B kişisinin suratına kapatıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray'da ayrılık! Süper Lig'in yeni ekibine gitti
Son dakika: Kayıp Narin Güran'ın DNA’sının çıktığı araç ortaya çıktı!