Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan ahlaksızlığa tepki: Hain emellerin farkındayız

Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen 2024 Yaz Olimpiyatları açılış töreniyle resmen başladı. AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu törende yaşanan ahlaksızlığa çok sert tepki gösterdi.

GİRİŞ 27.07.2024 14:51 GÜNCELLEME 27.07.2024 15:16
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

2024 Paris Olimpiyatlarının açılış töreninde LGBT terörü propagandası yapıldı. Sporcuların geçit yaptığı törenlere ise LGBT temaları büyük tepki çekti.

Bununla da kalmayan skandallara çocuklar da alet edildi. 10 yaşlarında bir kız çocuğu, defilede boy gösteren isimlerin arasında dans etti.

Leonardo Da Vinci'nin, 'Son Akşam Yemeği' tablosunu da LGBT'lilere canlandıran Fransız yöneticisi başta muhafazakar Fransızların tepkisiyle karşılaştı.

AK PARTİLİ YENİŞEHİRLİOĞLU'NDAN TEPKİ

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu törende yaşanan ahlaksızlığa çok sert tepki gösterdi.



Yenişehirlioğlu paylaşımında ''Bizzat ahlâka savaş açan, insanın fıtratıyla cebelleşen bu şebeke; değerlerin, inançların, şeref ve haysiyetin üzerinde tepinmektedir.'' Başörtülü sporcuya gösterdiği nobran tavrı bizzat insanın fıtratını hırpalayan, ruhunu istismar eden bu çapulculara göstermekten aciz olan Fransa’yı ve organizasyon yetkililerini esefle kınıyorum.'' ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Yenişehirlioğlu şu ifadeleri kullandı;

Toplumu ayakta tutan aileyi hedef alan, erkeği erkekten, kadını kadından uzaklaştırmak suretiyle sinsi bir hastalık gibi etrafa yayılan sefilliğin son perdesi, Paris2024 Olimpiyat Oyunları’nda müstekreh yüzünü göstermiştir.

Bizzat ahlâka savaş açan, insanın fıtratıyla cebelleşen bu şebeke; değerlerin, inançların, şeref ve haysiyetin üzerinde tepinmektedir.
 

2024 Paris Olimpiyat oyunları açılış töreninde LGBT propagandası!2024 Paris Olimpiyat oyunları açılış töreninde LGBT propagandası!


HAİN EMELLERİN FARKINDAYIZ

Dışarıdan yıkamadıkları, saldırmakla sarsamadıkları, vurmakla sendeletemedikleri toplumları; ruhî bir pandemi yaratarak infilakın eşiğine sürükleyenlerin hain emellerinin farkındayız.

Bu şebekenin; kullandığı renkler, seçtiği süslü cümleler, taktığı maskeler, paçavradan bozma kostümler insanlığa edilen ihanetin enstrümanlarıdır.

Bu garabet, spor organizasyonlarını dahi; çapsız, çelimsiz, ahlaksız ve edepsiz emellerine payanda olarak görenlerin gerçek yüzünü ifşa etmiştir.

ESEFLE KINIYORUM

Başörtülü sporcuya gösterdiği nobran tavrı bizzat insanın fıtratını hırpalayan, ruhunu istismar eden bu çapulculara göstermekten aciz olan Fransa’yı ve organizasyon yetkililerini esefle kınıyorum.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 60
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    bizim kitabımızda lgbt yok
    Cevapla
  • Kamil 1 ay önce Şikayet Et
    Lgbt yi terör listesine alın samimiyseniz yoksa boş boş konuşmuş olursunuz
    Cevapla
  • misafir hhv 1 ay önce Şikayet Et
    ben böyle çağdaşlığın ,medeniyetin içine tüküreyim.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Tepki olarak olimpiyatlara katılmayacaktık.
    Cevapla
  • Us. Polo 1 ay önce Şikayet Et
    Rolexi göremedik.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den, İran'a Rusya uyarısı! Tahran'dan jet hızında yanıt! Tüm ülkelere çağrı
Umut Ünlü bir kez daha paralimpik şampiyonu!