Erdoğan'ın sözleri katili çıldırttı: İsrail'den alçak tehdit!

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, Başkan Erdoğan'ın, "Nasıl Karabağ'a gittiysek oraya da gideriz" sözlerine tehditle karşılık verdi. Katz, Erdoğan için "Saddam Hüseyin'in izinden gidiyor ve İsrail'e saldırı tehdidinde bulunuyor." dedi.

GİRİŞ 29.07.2024 00:03 GÜNCELLEME 29.07.2024 09:14
Bu Habere 605 Yorum Yapılmış

İsrail, aylardır Filistin'de dünyanın gözleri önünde bir soykırım gerçekleştiriyor. On binlerce Gazzelinin hayatını kaybettiği işgal güçlerinin saldırılarında yüz binlerce yaralı var.

Katliama en büyük tepkiyi ise her fırsatta Filistin'e sahip çıkan Başkan Recep Tayyip Erdoğan gösteriyor.

"İSRAİL'DEN ALÇAK TEHDİT!"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Biz nasıl Karabağ'a girdiysek, nasıl Libya'ya girdiysek bunun benzerini aynen onlara da yaparız." sözlerinin ardından İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, sosyal medya hesabı X üzerinden Başkan Erdoğan'ı tehdit etti.

"SADDAM HÜSEYİN'İN İZİNDEN GİDİYOR"

İsrail gazetesi Haaretz'ın yaptığı haberde şu ibarelere yer verildi:

"İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, Türk medyasının Türkiye liderini İsrail'i işgal etmekle tehdit etmesinin ardından X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Saddam Hüseyin'in izinden gittiğini ve İsrail'e saldırmakla tehdit ettiğini" yazdı.

Erdoğan'ın "Karabağ'a nasıl girdiysek, Libya'ya nasıl girdiysek onlara da aynısını yapacağız" dediğini aktaran Katz, Erdoğan'ı Irak'ın merhum diktatörüyle kıyasladıktan sonra Erdoğan'ın "orada ne olduğunu ve nasıl bittiğini hatırlaması gerektiği" uyarısında bulundu."

 

 

KAYNAK: HABER7
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 605
  • .....bla 1 ay önce Şikayet Et
    Sen tayyip erdoganin tırnağı yolda yurudugu ayak izi olamazsın...katz mis....bizim dinimiz komşusudur bahcesinden izinsiz elma bile almayan iyi yürekli gerçek Allah inanci ile doludur...Siz siyonistler bırakın elmayi siz Allahin oldurmeyi haram kıldığını ve Allahin verdiği cani sadece Allah in alacağını bile bilmeyen zavallilarsiniz...Size önerim islamiyeti ogrenin
    Cevapla
  • Ruhi 1 ay önce Şikayet Et
    Birgün cehenneme bu millet gönderecek sizi zalimler ordusu
    Cevapla
  • MAB 1 ay önce Şikayet Et
    Ey lanet olası israel az kaldı seninde defterin dürülecek Türkiye yi Irak olur sanma tam 500 milyon lük Bi güç var bunu da unutma yakın dir ecelin abd denen terörist devleti olmasa sen bir hiçsin ama ne zaman olursa olsun olacak o kadar.
    Cevapla
  • Fani 1 ay önce Şikayet Et
    Allahın adaletini yeryüzüne hakim kılmak için kaldırdığımız kılıç kınına girdiğinden beri huzurumuz kalmadı. Ey dünya Hak yolunda ölmek için yaşayan bir millet var karşınızda, kansızların sesi çok çıksa da bu millet aynı millettir, nerden bilirsin derseniz kendimden bilirim milletimi.
    Cevapla
  • hasan demirci 1 ay önce Şikayet Et
    ey lanetli kavim reisin dediğinin gerçekleşmesine az kaldı insanlığa yaptığınız zulüm arşa dayandı hala inasanların aklıyla dalga geçiyorsunuz ALLAH intikam alanların en hayırlısıdır şüphesiz sebeplerini halk edecektir bekliyoruz sizde bekleyin veya beklemeyin farketmez sonunuz yaklaşıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Özgür Özel'e tepki
AK Parti'nin MYK toplantısı sona erdi! Ömer Çelik'ten sivil anayasa açıklaması