Enver Aysever'den Erdoğan'a destek: Bak birader, adamın tepesini attırma!

Siyonist İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik "Saddam Hüseyin" tehdidinin ardından gazeteci Enver Aysever'den sert tepki geldi. Aysever, İsrailli bakana tepki gösterirken Erdoğan'a destek verdi.

GİRİŞ 29.07.2024 15:54 GÜNCELLEME 30.07.2024 10:12
Bu Habere 82 Yorum Yapılmış

Gazze'de yaşanan katliama sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de yaptığı açıklamada işgalci İsrail'e uyarıda bulundu. "Biz nasıl Karabağ'a girdiysek, nasıl Libya'ya girdiysek bunun benzerini aynen onlara da yaparız" tepkisinde bulunan Erdoğan'a işgalci İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz'tan alçak bir tehdit geldi. Siyonist bakan, "Saddam Hüseyin'in izinden gidiyor ve İsrail'e saldırı tehdidinde bulunuyor" ifadeleriyle haddini aşan sözler sarf etti.

ENVER AYSEVER'DEN İSRAİL'E TEPKİ, ERDOĞAN'A DESTEK!

Alçak tehdidin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a birçok halktan büyük destek geldi. Gazeteci Enver Aysever de siyonist İsrail'e tepki göstererek Erdoğan'a yönelik tehdidin kabul edilemeyeceğini söyledi. 

"SADDAM'IN NASIL KATLEDİLDİĞİNİ ORTAYA KOYMUŞ"

Tehdidin 2 boyutu olduğunu dile getiren Aysever, "Enteresan bir şey var. İsrail Dışişleri Bakanı herhangi bir diplomatik nezakete ve insani diyaloğa da uymayan bir şekilde Türkiye'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Saddam tehdidinde bulunmuş. Bunun tabii 2 boyutu var. Bir Saddam'ın nasıl katledildiğini ortaya koymuş oluyor bu mesele. Demek ki neymiş? Küresel güçler bu işleri organize ediyormuş. İstediğinin kellesini alırmış. Üstelik dışişleri bakanı seviyesinde böyle bir şey diyor." ifadesinde bulundu.

"ADAMIN TEPESİNİ ATTIRMA!"

Siyaseten eleştiri getirseler de İsrailli bakanın Türkiye Cumhurbaşkanı'nı tehdit edemeyeceğini söyleyen Aysever, şu ifadelerde bulundu:

"Bak birader şimdi adamın tepesini attırma. Filistin'de olan mesele bir katliamdır. Hatta bir çeşit soykırımdır. Çoluk çocuğu öldürüyorsunuz, Ondan sonra da Erdoğan'ı tehdit ediyorsunuz. Hani Erdoğan'ın siyaseten biz şudur, budur diye eleştiririz de siz de aklınızı başınıza alın. Koskoca Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı'nı tehdit edeceksin. Ve ondan sonra da Saddam gibi yapacaksın. Bunu yapamazsın"

EREN ERDEM: İKTİDAR MUHALEFET KARŞINIZDA TÜRKİYE'Yİ BULACAKSINIZ!

Terörist İsrail'in sözde Bakanının alçak tehdidine bir tepki de CHP'li Eren Erdem'den geldi. Erdem, "Cumhurbaşkanlığı makamını hedef alan bu hadsiz, densiz ve şerefsiz söylemini kabul etmeyiz!" diyerek şu paylaşımda bulundu:

Biz ülkemizde iktidarla her mücadeleyi veririz! Lakin! Hitler’in enkarnesi Netenyahu’nun tasmalı bir teröristinin Cumhurbaşkanlığı makamını hedef alan bu hadsiz, densiz ve şerefsiz söylemini kabul etmeyiz!

Sen barbar bir bebek katili teröristsin!

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin hiçbir kademesini ağzına alamazsın!

Türkiye’yi hedef alan her salyanızda, karşınızda iktidar muhalefet ayırt etmeksizin tüm

Türkiye’yi bulacaksınız!

KAYNAK: HABER7
Nurullah Alpay Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 82
  • Antepli 1 ay önce Şikayet Et
    Söz konusu Vatansa gerisi teferruattır...
    Cevapla
  • Erkan 1 ay önce Şikayet Et
    Ha helal olsun size güzel açıklama yapmışlar iç siyaset başka dış siyaset başka satılmış katil insanlık düşmanı israil ve destekçileri Erdoğanı tehdit edemezsiniz
    Cevapla
  • Aydın 1 ay önce Şikayet Et
    bunlar yanlis anlamis bir Turk bin Araba bedeldir Turk ordusu cumhuriyet muhafizlarina benzemez bir bordo bereli 1000 cumhuriyet muhafizina bedeldir vesselam israil yasayarak anlar bunu telavivde Turk bayragina selam durdugunda
    Cevapla
  • OSMANLI GELİYOR 1 ay önce Şikayet Et
    Bence buda korktu yahudiler gibi, biraz yanaşalım ne olur ne olmaz diye düşündü heralde
    Cevapla
  • Yemezler 1 ay önce Şikayet Et
    85 milyon gerekirse 15 milyon şehit verir.o çıbanın başını ezmeden dönmez evine.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'e Lübnan tepkisi!
Lübnan'da patlatılan cihazlarla ilgili ilk bilgiler: Eski teknoloji ölüm tuzağına dönüştü!